دوشنبه , ۲۹ مرداد ۱۳۹۷
خانه / غذاها / انواع غذاهای سبزیجاتی / بادمجان کباب شده با پوره سیب زمینی،مخصوص کشورترکیه،کاری ازاستاد اکتای

بادمجان کباب شده با پوره سیب زمینی،مخصوص کشورترکیه،کاری ازاستاد اکتای

مواد لازم:

  • ۳ عدد بادمجان دلمه ای
  • ۵۰۰g گوشت بره مکعبی خرد شده
  • ۱ عدد پیاز
  • ۲ عدد گوجه فرنگی
  • ۱ بسته قارچ
  • ۱ عدد فلفل دلمه ای قرمز
  • ۲ عدد فلفل دلمه ای سبز
  • ۱ قاشق سوپخوری رب گوجه فرنگی
  • روغن زیتون
  • نمک
  • پودرفلفل سیاه
  • آب

مواد لازم برای لایه رویی غذا:

  • ۴ عدد سیب زمینی آب پز
  • ۲ قاشق سوپخوری کره
  • ۱ پیمانه(لیوان آب)شیر
  • نمک

طرزتهیه:
داخل قابلمه روغن زیتون ریخته وگوشت های بره را که به صورت مکعبی خرد نموده ایم درروغن زیتون تفت می دهیم.پیاز را به صورت مخصوص خوردنی خرد می نماییم. وقتی که گوشت آبش را پس داد واین آب بخارشد،پیازهای خردشده را اضافه نموده وبه تفت دادن ادامه می دهیم قارچ ها را نیزخرد نموده و به پیازو گوشتمان اضافه می نماییم.بعد ازاینکه آب قارچ ها نیزکاملا بخارشد رب گوجه فرنگی را اضافه نموده وبا مواد داخل قابلمه تفت می دهیم.فلفل های دلمه ای سبز وقرمز را به صورت نگینی خرد نموده وبه مواد اضافه نموده وبا آنها مخلوط می نماییم. گوجه فرنگی ها را پوست گرفته ونگینی خرد نموده وآنها را نیزاضافه می کنیم.سپس آب گرم را اضافه می نماییم.درقابلمه را گذاشته ومی گذاریم مواد بپزد.نزدیک به زمان پخت کامل آن نمک وپودر فلفل سیاه را نیز به غذا اضافه می کنیم.
برای تهیه پوره سیب زمینی سیب زمینی ها را آب پز نموده وپوست می گیریم.سیب زمینی را داخل قابلمه دیگری رنده می نماییم.کره ونمک را نیزاضافه می کنیم روی شعله گاز قرار می دهیم،سپس شیر را ریخته وشروع به پخت آن می کنیم.
بادمجان ها را به ضخامت ۲ انگشت می بریم،داخل ماهی تابه روغن مایع را ریخته وبادمجان ها را درآن سرخ می نماییم.بادمجان های سرخ شده را روی حوله کاغذی قرارداده تا روغن اضافی آن گرفته شود.
بادمجان های سرخ شده را داخل ظرف پیرکس می چینیم ازچاشنی گوشت روی بادمجان ها قرارمی دهیم.باقیمانده سس را نیز روی این غذا می گردانیم.این غذا را به مدت ۱۵ دقیقه داخل فری که ازقبل در۱۸۰ درجه گرم نموده ایم میپزیم.
بعد ازپخت وخارج کردن از فر پوره سیب زمینی را نیز روی بادمجان های حاوی گوشت قرارداده مجددا به مدت ۱۰-۵ دقیقه داخل فر قرارمی دهیم وبعد ازاتمام این مدت غذا را سرو می نماییم.

درباره‌ی آشپز خلاق

Check Also

سالاد استیک_پنه،مخصوص کشور کلمبیا

مواد لازم: تهیه بخش سبزیجاتی سالاد: ۳۴۰ گرم پنه(نوعی پاستا) ۲ پیمانه شابانک ۱ عدد …

دیدگاهتان را بنویسید