دوشنبه , ۳ اردیبهشت ۱۳۹۷
خانه / اسلایدر / گووچ گوشت گوسفندی وبادمجان،مخصوص کشور ترکیه،کاری ازاستاد اکتای

گووچ گوشت گوسفندی وبادمجان،مخصوص کشور ترکیه،کاری ازاستاد اکتای

این غذا ازآنجایی که دردیگ سفالی درست می شود،گووچ نامیده می شود.
مواد لازم:

  • ۵۰۰g گوشت گوسفندی
  • ۶ عدد بادمجان
  • ۵ عدد گوجه فرنگی
  • ۳ عدد فلفل دلمه ای سبز
  • ۲ عدد فلفل دلمه ای قرمز
  • ۲ عدد پیاز
  • ۱۰۰g کره
  • ۱ قاشق مرباخوری پودرفلفل سیاه
  • ۲ عدد برگ مو
  • ۵ حبه سیر
  • روغن زیتون
  • نمک

طرزتهیه:
گوشت های گوسفندی ای را که به صورت مکعب های متوسط برش زده ایم را داخل دیگ سفالی(گووچ)می ریزیم،اما فعلا روی شعله گاز قرارنمی دهیم.پیاز را درسایز درشت خرد کرده و به گوشت اضافه می نماییم.سیر،پودرفلفل سیاه،برگ موورب گوجه فرنگی را نیزاضافه نموده وهمه مواد را باهم مخلوط می کنیم.گوجه فرنگی ها را پوست گرفته و به صورت نگینی خرد می نماییم.پوست بادمجان ها را یکی درمیان گرفته وآنها راخرد می نماییم.دانه های فلفل های دلمه ای را جدا کرده و خود فلفل دلمه ای ها را نیز خرد می نماییم.
داخل دیگ سفالی روی مواد قبلی مخلوط شده،ابتدا بادمجان ها را می چینیم،سپس گوجه فرنگی ها و روی گوجه فرنگی ها فلفل دلمه ای ها را می چینیم. کره را تکه تکه کرده و روی غذا به صورت پراکنده قرارمی دهیم. روغن زیتون ونمک آن را می ریزیم.بعد از اینکه مواد داخل دیگ سفالی را آماده کردیم روی دیگ را ابتدا با یک عدد کاغذ روغنی وسپس با ۴ عدد فویل آلومینیومی به خوبی می پوشانیم. دیگ را روی گاز گذاشته و می گذاریم به مدت ۳۰ دقیقه غذا بپزد.بعد ازاتمام این مدت مابقی پخت را داخل فر انجام می دهیم بدین صورت که دیگ را داخل فری که ازقبل در۲۲۰ درجه گرم نموده ایم قرارداده ومنتظر می مانیم تا غذا ۱ ساعت و۳۰ دقیقه دیگر نیز بپزد.

درباره‌ی آشپز خلاق

Check Also

نان گوشت،مخصوص کشور ونزوئلا

مواد لازم: ۳ قاشق غذاخوری خمیرمایه خشک نیم پیمانه آب ولرم ۱ قاشق چایخوری شکر …

دیدگاهتان را بنویسید