پنج شنبه , ۱۹ تیر ۱۳۹۹
خانه / دسته‌بندی نشده / انواع غذاهای دیگر / انواع سس ها / سس تند،مخصوص کشورترکیه،کاری ازاستاد اکتای

سس تند،مخصوص کشورترکیه،کاری ازاستاد اکتای

مواد لازم:

  • ۵kg گوجه فرنگی
  • ۱kg فلفل دلمه ای قرمز
  • ۵۰۰g فلفل شیرین
  • ۵۰۰g فلفل تند
  • ۵ عدد سیر
  • ۱ استکان روغن زیتون
  • ۱ دسته جعفری
  • نمک

طرزتهیه:
گوجه فرنگی ها را بدون پوست گرفتن درسایزدرشت خرد کرده وداخل یک ظرف گود می ریزیم.به آن فلفل های قرمزی را که دانه هایش را جداکرده ودرشت خرد کرده ایم اضافه می کنیم.فلفل های تند سبزوکوچک را که ریز خردکرده ایم داخل آن می ریزیم.فلفل های شیرین را نیز درشت خرد کرده واضافه می نماییم.جعفری وحبه های جدا شده سیر را نیز به مواد اضافه کرده وبا دست تمامی مواد را یکدیگر قاطی می نماییم.این مخلوط را داخل دستگاه خرد کن ریخته وکاملا خرد نموده وبه صورت پوره درمی آوریم.
پوره حاصل را داخل یک قابلمه بزرگ میریزیم وروغن زیتون بدان اضافه می کنیم وقابلمه حاوی پوره را روی آتش قرارداده وبا هم زدن آن شروع به پخت می نماییم.نمک را بدان اضافه کرده و منتظر می مانیم تا پوره بجوشد وغل بزند.
سس به جوش آمده را داخل شیشه های مرباخوری یا دهان گشاد می ریزیم.برای پوشاندن سرشیشه حاوی سس ازدری که به هیچ عنوان استفاده نشده وکاملا آک می باشد بایستی استفاده نمود.درب شیشه را بسته وشیشه را برگردانده وبه صورت برعکس تا زمانی که کاملا سرد شود قرارمی دهیم.

درباره‌ی آشپز خلاق

Check Also

چاشنی پیاز کاراملیزه شده(کاراملیزغتن سویبلن)،مخصوص کشور آلمان

مواد لازم: ۱ قاشق غذاخوری روغن کانولا یا هر نوع روغن دیگری ۴ پیمانه پیاز(به …

پاسخی بگذارید