شنبه , ۳۰ تیر ۱۳۹۷
خانه / اسلایدر / پلوی مرغ وسبزیجات،مخصوص کشورترکیه،کاری ازاستاد اکتای

پلوی مرغ وسبزیجات،مخصوص کشورترکیه،کاری ازاستاد اکتای

موادلازم:

  • ۵۰۰g ران مرغ
  • دو ونیم پیمانه(لیوان آب)برنج
  • ۲ قاشق سوپخوری کره
  • ۲ عدد بادمجان
  • ۲عدد سیب زمینی
  • ۲ عدد فلفل دلمه ای سبز
  • ۱عدد فلفل دلمه ای قرمز
  • روغن زیتون
  • نمک
  • آب

مواد لازم برای تهیه سالاد این غذا:

  • گوجه فرنگی
  • پیازچه
  • جعفری
  • لیمو
  • روغن زیتون

طرزتهیه:
سیب زمینی ها را پوست کنده وبه صورت گرد برش می زنیم.پوست بادمجان ها را یکی درمیان گرفته وآنها را نیز به صورت گرد خرد می کنیم.داخل یک ظرف بادمجان های برش زده شده را می ریزیم،روغن زیتون ونمک را نیز به آنها اضافه نموده وباهم مخلوط می کنیم.روی سینی پوشیده شده با کاغذ روغنی برش های بادمجان ها را قرار می دهیم.
داخل ظرفی دیگر،سیب زمینی های خردشده را می ریزیم.به آن نمک،روغن زیتون وپودر فلفل قرمز اضافه نموده وباهم هم میزنیم.
دریک سینی دیگرکاغذ روغنی قرارداده وسیب زمینی ها را روی آن قرارمی دهیم.داخل فری که ازقبل دردمای ۱۹۰ درجه گرم شده به ترتیب سیب زمینی ها وبادمجان ها را می پزیم.
برنج را خیسانده وآبکش می نماییم.داخل یک قابلمه روغن مایع وکره را ریخته وبرنج را داخل آن تفت می دهیم.اندکی نمک نیز اضافه می کنیم.بعد ازاینکه برنج را اندکی تفت دادیم آب گرم روی برنج ریخته ودرقابلمه را گذاشته ومنتظر می مانیم تا بپزد.مرغ را به صورت مکعب های متوسط برش می زنیم. درماهی تابه روغن زیتون را ریخته وشروع به تفت دادن تکه های مرغ درداخل آن می نماییم.سپس به آن اندکی نمک می زنیم.
درظرفی،گوجه های خرد شده،پیازچه وجعفری خرد شده را می ریزیم وبه آن روغن زیتون وآب لیموی تازه اضافه می کنیم.
دانه های فلفل های دلمه ای قرمز وسبز را جدا نمود وفلفل ها را به صورت دراز دراز می بریم.داخل ماهی تابه اندکی روغن زیتون ریخته وبرش های فلفل های دلمه ای را با روغن زیتون حین هم زدن اندکی آغشته می کنیم تا شفاف شود.
دربشقاب سرو حلقه فلزی گرد مخصوص کیک را قرارمی دهیم.دورتا دور بخش داخلی حلقه را با روغن مایع چرب می نماییم.داخل آن را با پلو پر نموده وروی پلو یک گودال کم عمق ایجاد می کنیم.دورتا دور این گودال سیب زمینی ها را می چینیم وداخل گودال نیزتکه های مرغ پخته شده را می چینیم.
قبل ازاینکه حلقه فلزی را ازروی بشقاب برداریم،دورتادور حلقه را به صورت یکی درمیان با سالاد پر می کنیم وقسمت های خالی بین دوبخش سالاد را با بادمجان و فلفل های دلمه ای سبز وقرمزپرمی نماییم.
درپایان نیزحلقه فلزی را برمی داریم.

درباره‌ی آشپز خلاق

Check Also

پلوی آنیپستو،مخصوص کشور پرو

مواد لازم: ۶۰ گرم بادمجان به صورت نگینی خرد شده ۱ قاشق غذاخوری روغن زیتون …

دیدگاهتان را بنویسید