پنج شنبه , ۲۴ آبان ۱۳۹۷
خانه / غذاها / انواع پلو / پلوی یوفکا وگوشت،مخصوص اعیاد درکشورترکیه،کاری ازاستاد اکتای

پلوی یوفکا وگوشت،مخصوص اعیاد درکشورترکیه،کاری ازاستاد اکتای

مواد لازم:

  • ۵۰۰g گوشت پشت مازوی گاو
  • ۲ عدد بادمجان
  • ۲ ورق خمیریوفکا
  • ۱ بسته قارچ
  • ۱عدد پیاز
  • روغن زیتون
  • کره
  • نمک
  • پودرفلفل سیاه

مواد لازم برای تهیه پلو:

  • ۴ پیمانه(لیوان آب)برنج
  • ۲ قاشق غذاخوری کره
  • روغن مایع
  • نمک
  • آب


طرزتهیه:
فیله پشت مازو را به صورت مکعب های متوسط می بریم.داخل ماهی تابه روغن زیتون ریخته وتکه های گوشت را داخل آن هم می زنیم تا اندکی شفاف شود.زمانی که آب گوشت کاملا کشیده شد پیازهایی را که درسایزدرشت خردکرده ایم به آن اضافه می نماییم.قارچ ها را به صورت نگینی خرد می نماییم.قارچ ها را نیز بعد ازپیازاضافه می کنیم.بعد ازاینکه آب قارچ کاملا بخارشد مقداری نمک،پودرفلفل سیاه به مواد اضافه نموده وهم می زنیم وسپس زیرگاز را خاموش می کنیم.
برای تهیه پلوی این غذا،برنج را به خوبی شسته وآبکش می نماییم.داخل یک قابلمه اندکی روغن مایع وکره ریخته وبرنج را داخل آن کمی تفت می دهیم.بدان نمک اضافه می نماییم.آب گرم را روی برنج ریخته،درقابلمه را گذاشته وبا شعله بسیارکم برنج را می پزیم.بعد ازاینکه برنج پخت زمانی را به استراحت آن اختصاص می دهیم.دراین بین،بادمجان هایی را که پوستش را یکی درمیان گرفته ایم،به صورت مکعبی خرد کرده وسرخ می نماییم.
روی سینی گرد(مخصوص فر)کاغذ روغنی کشیده وآن را چرب می کنیم.روی کاغذ روغنی ۲ لایه خمیر یوفکا پهن می کنیم.ازکناره های یوفکا کمی کنده وروی سینی فر قرارمی دهیم.روی خمیریوفکا اندکی ازماده گوشت می گذاریم.مابقی گوشت باقیمانده وبادمجان های سرخ شده را با پلو قاطی می کنیم.روی گوشت هایی که برروی خمیریوفکا چیده ایم،پلو را می ریزیم.گوشه های یوفکا را که ازکناره های سینی بیرون زده روی پلو می کشیم وآن را کاملا می پوشانیم.
این غذا را داخل فری که ازقبل دردمای۱۸۰ درجه گرم شده تازمانی که کاملا سرخ شود می پزیم.
وقتی یک طرف آن سرخ شد این غذا را داخل سینی دیگری برگردانده کاغذ روغنی آن را جدا کرده وصبرمی کنیم که طرف دیگرش نیزسرخ شود.بعد ازپخت دربشقاب سرو غذا را برگردانده وسرو می نماییم.

درباره‌ی آشپز خلاق

Check Also

بلدرچین شکم پر همراه با سس زغال اخته،به شیوه اهالی آمریکا(ایالت لوئیزیانا)

مواد لازم: ۲ قاشق غذاخوری روغن کانولا ۲۲۵ گرم گوشت چرخ کرده ۱۱۵ گرم جگر …

دیدگاهتان را بنویسید