چهارشنبه , ۲ خرداد ۱۳۹۷
خانه / غذاها / غذای اصلی / دست پیچ جگر،مخصوص کشور ترکیه

دست پیچ جگر،مخصوص کشور ترکیه

مواد لازم:

  • ۴ لیوان برنج
  • جگر یک عدد گوسفند
  • ۲ ورق پیه گوسفندی

مواد لازم برای آب پز کردن برنج:

  • ۳ لیوان آب گرم
  • ۱ قاشق مرباخوری نمک

مواد لازم برای پخت جگر:

  • آب گرم به اندازه ای که به میزان دو انگشت از سطح جیگر رد شود.
  • یک ونیم قاشق چایخوری نمک

مواد لازم برای پخت پلوی مخلوط:

  • ۲ دسته  پیازچه
  • ۱ مشت نعنای تازه
  • ۱ قاشق مرباخوری فلفل سیاه( با توجه به ذائقه خود می توانید استفاده کنید)

ماده لازم برای لایه رویی دست پیچ جگر:

  • ۱ عدد زرد تخم مرغ

ماده لازم برای پختن دست پیچ های جگر:

  • دو ونیم لیوان  آب جگر (عصاره جیگری که پخته ایم)

طرز تهیه:

داخل یک قابلمه گود جگر گوسفندی،نمک و میزانی آب( که اندکی بالاتر از سطح جگر باشد ) ریخته و روی شعله ملایم تا زمانی که نرم شود آن را پخته و بعد ازپخت میگذاریم جگر خنک شود.جیگرهای پخته شده را به صورت مکعب های کوچک(به اندازه تاس تخته نرد) برش می زنیم.برنج را بخوبی شسته،آبکش نموده و داخل یک قابلمه میریزیم.به برنج آب گرم و نمک اضافه کرده،و تا زمانی آب برنج کشیده شود آن را پخته وسپس دم می نماییم.روی پیه های گوسفندی آب گرم ریخته تا باز شوند.به برنج پخته جگرهای مکعبی خرد شده،فلفل سیاه،پیازچه های ریز خرد شده و نعناع تازه ریز خرد شده را اضافه کرده و همگی را با هم مخلوط می نماییم.پیه های گوسفندی باز شده با آب گرم را روی کاسه مخصوص سوپ خوری قرار داده و به اندازه ای که از لبه های کاسه بیرون بزنند آنها را برش می زنیم.هر یک از پیه ها را داخل کاسه جاسازی کرده و با پلوی مخلوط پر می نماییم.کناره های آویزان پیه ها را روی پلوی مخلوط قرار داده و به عبارتی پلو را داخل پیه میپیچیم.سپس کاسه ها را به صورت برعکس روی سینی فر برمیگردانیم.این کار را تا تمام شدن همه پلو انجام می دهیم.روی دست پیچ های جگر با چاقو رد می اندازیم.عصاره جگر تولید شده را مجددا جوشانده و حاصل آن را دوباره استفاده نموده و روی دست پیچ های جگر میریزیم.روی دست پیچ ها زرد تخم مرغ مالیده آنها را داخل فری که ازقبل دردمای ۱۸۰ درجه گرم شده تا زمانی که آب آن کشیده شده و هر دو طرف آن برشته شود میپزیم.دست پیچ ها را گرم سرو می نماییم.توجه شود که هر چقدر پیه هانازکتر باشد به همان اندازه دست پیچ های جگر زیباتر خواهد بود.

به ما ملحق شوید در:

کانال تلگرام ما: @creativechief

 

 

 

 

درباره‌ی آشپز خلاق

دیدگاهتان را بنویسید