چهارشنبه , ۲ خرداد ۱۳۹۷
خانه / غذاها / انواع غذاهای سبزیجاتی / “انگینار”همراه با “فاوا”،مخصوص کشور ترکیه

“انگینار”همراه با “فاوا”،مخصوص کشور ترکیه

مواد لازم برای تهیه فاوا:

  • ۵۰۰ گرم باقلای خشک
  • ۱۰ لیوان آب
  • ۱ عدد پیاز متوسط
  • ۱ قاشق مرباخوری نمک
  • ۱ قاشق غذاخوری شکر
  • نصف لیوان روغن زیتون
  • ۱ مشت شوید

مواد لازم برای تهیه انگینار:

  • ۴ عدد انگینار(کنگر فرنگی)
  • آب نصف یک عدد لیمو
  • ۱ قاشق مرباخوری شکر
  • نمک
  • ۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون
  • آب گرم

طرز تهیه:

برای پخت فاوا،شویدها را ریز خرد کرده،باقلاها را پاک کرده،شسته و داخل زودپز  حاوی آب میگذاریم.داخل زودپز حاوی باقلا پیاز،نمک،روغن زیتون وشکر ریخته و باقلا را میپزیم.بعد ازاینکه باقلا پخت از بلندر یا غذاساز عبور داده و به صورت پوره در میاوریم.بعد داخل پوره فاوا شوید خرد شده را اضافه کرده و میگذاریم یکی دو غل دیگر بزند.فاوا را ترجیحا داخل قالب های شکل دار ویا اگر قالب را نداشتیم داخل کاسه هایی به ابعاد انگینار میریزم. زمانی که فاوا سرد میشود امکان دارد ترک بردارد برای جلوگیری از این مسئله روی فاوا روغن زیتون مالیده وبعد ازاینکه اندکی خنک شد فاواها را به درون یخچال انتقال میدهیم.

برای پخت انگینارها،داخل قابلمه انگینارها را قرارداده روی انگینارها آب لیمو،نمک،شکر وروغن زیتون میریزیم.داخل قابلمه درحدی آب گرم میریزیم که کمی ازسطح انگینارها بالاتر باشد و روی شعله ملایم انگینارها را تا حد نرم شدن میپزیم.

سپس انگینارهای پخته شده را داخل بشقاب قرار داده فاواها را نیز به صورت برعکس روی انگینارها برگردانده آنها را با تکه لیمو و شوید تزئین نموده و سرو می نماییم.

به ما ملحق شوید در:

کانال تلگرام ما: @creativechief
صفحه اینستاگرام ما: ashpaz_khallagh

 

 

درباره‌ی آشپز خلاق

Check Also

خورشت سبزیجات،مخصوص کشور شیلی

مواد لازم: ۱ عدد کدوحلوایی کوچک دانه هایش خارج شده به صورت حلقه حلقه برش …

دیدگاهتان را بنویسید