جمعه , ۱۶ خرداد ۱۳۹۹
خانه / غذاها / کارهای خمیری / انواع بورک ها / بورک ترد وبرشته پنیری،مخصوص کشور ترکیه

بورک ترد وبرشته پنیری،مخصوص کشور ترکیه

مواد لازم:

  • ۴ عدد یوفکا
  • به اندازه کافی آب

مواد لازم برای روی بورک:

  • ۱ کاسه کوچک روغن مایع
  • ۱ عدد زرده تخم مرغ
  • مقداری خشخاش

مواد لازم برای داخل بورک:

  • ۱۵۰ گرم پنیر لر
  • ۱ استکان پنیر کاشار یا پنیرپیتزای رنده شده
  • ۱ مشت جعفری

طرز تهیه:

برای تهیه ماده دخل بورک،پنیرلر،پنیر کاشار رنده شده و جعفری ریز خرد شده را ریخته و همه مواد را با هم مخلوط می کنیم.

یوفکاها را روی هم قرار داده به ۸ قسمت مساوی برش میزنیم.روی آنها به کمک قلم مو روغن مایع مالیده درقسمت پهن یوفکاها یک قاشق غذاخوری از مخلوط پنیری قرار داده سپس به صورت رولی یا سیگاری یوفکاها را می پیچیم.بورک های آماده کرده را  داخل آب فرو کرده و سپس روی کاغذ روغنی پهن شده بر سینی فر به صورت جدا وبا فاصله چیده روی بورک ها زرده تخم مرغ مالیده و سپس روی آنها خشخاش می پاشیم.بورک ها را داخل فری که ازقبل دردمای ۱۸۰ درجه گرم شده تا زمان برشته شدن وطلایی شدنشان میپزیم.

درکانال تلگرام واینستاگرام که حاوی مطالب متنوع تری است به ما بپیوندید:

کانال تلگرام ما: @creativechief
صفحه اینستاگرام ما: ashpaz_khallagh

 

 

 

درباره‌ی آشپز خلاق

Check Also

رول بوقلمون یا پلاتر شکرگزاری،به شیوه اهالی آمریکا(ایالت کالیفرنیا)

مواد لازم: ۱ قرص نان لواش(در کالیفرنیا انواع نان لواش ها با طعم های مختلف …

پاسخی بگذارید