جمعه , ۱۶ خرداد ۱۳۹۹
خانه / غذاها / کارهای خمیری / انواع بورک ها / بورک یوفکا و میلفوی،مخصوص کشور ترکیه

بورک یوفکا و میلفوی،مخصوص کشور ترکیه

مواد لازم:

  • ۴ عدد خمیر میلفوی(میلفوی مربعی شکل)
  • ۲ عدد یوفکا

مواد لازم برای سس بورک:

  • نصف لیوان آب معدنی
  • ۱ عدد تخم مرغ
  • نصف استکان روغن مایع

مواد لازم برای لایه داخلی بورک:

  • ۲۰۰ گرم اسفناج
  • ۱ عدد پیاز ریش ریش خرد شده
  • ۲ قاشق غذاخوری روغن مایع
  • به اندازه یک و نیم قوطی کبریت پنیر کاشار
  • ۵۰ گرم پنیر سفید صبحانه
  • ۱ قاشق چایخوری نمک
  • ۱ قاشق مرباخوری پودر فلفل قرمز
  • نصف استکان پودر فلفل سیاه

مواد لازم برای روی بورک:

  • مقداری کنجدسیاه
  • زرده یک عدد تخم مرغ
  • وسیله مورد نظر برای پخت کیک:
  • ترجیجا ظرف مستطیلی شکل مخصوص فر

طرز تهیه:

برای تهیه مواد لایه میانی بورک،داخل قابلمه حاوی روغن مایع پیازهای ریش ریش خرد شده را تفت میدهیم.به آن اسفناج های آبکش شده و خرد شده را اضافه نموده و حدود ۳-۲ دقیقه بیشتر تفت میدهیم.بعد از خنک شدن اسفناج به آن پنیر سفید رنده شده،پنیر کاشار کوچک خردشده،نمک،پودر فلفل سیاه و پودر فلفل قرمز اضافه کرده و همه مواد را بخوبی با هم مخلوط مینماییم.

برای تهیه سس داخل ظرفی تخم مرغ،آب معدنی و روغن مایع را ریخته و همگی را با یکدیگر بخوبی هم میزنیم.

۴ عدد خمیر مربعی شکل میلفوی(خمیر هزارلا) را کنار یکدیگر قرار داده به مجض اینکه اندکی نرم شد آن را از عرض و طولش اندکی باز میکنیم.سپس در جهت درازای آن،خمیر را به ۶ عدد نوار خمیری برش میزنیم.نوارهای خمیری را چرب کرده و داخل ظرف مستطیلی فر به صورت ضربدری و پشت سر هم قرار میدهیم طوری که اضافه های نوارها از ظرف آویزان گردد.سپس اولین خمیریوفکا را به صورتی که کناره های آن از ظرف آویزان میگردد داخل ظرف روی نوارها قرار  داده ،مقداری از سس را روی خمیر یوفکا میمالیم.

خمیر یوفکای بعدی را به چند قطعه برش زده نصف آنها را روی خمیر یوفکای سس زده شده قرار میدهیم به این صورت که این خمیرها را اندکی جمع کرده روی هر یک سس زده و به صورت طبقه طبقه روی خمیریوفکای سس زده شده قرار میدهیم.سپس روی آنها از مخلوط اسفناج قرار داده و دوباره روی همین لایه اسفناج مابقی خمیریوفکاهای باقیمانده را روی همدیگر و روی اسفناج قرار داده و البته مابینشان سس میزنیم.کناره های بیرون زده شده اولین خمیریوفکا را روی کل یوفکاها قرار داده و میبندیم.سپس نوارهای خمیری میلفوی بیرون زده شده از ظرف را نیز به صورت ضربدری روی کل بورک میبندیم.روی بورک زرده تخم مرغ میزنیم.

مابقی خمیرمیلفوی را به شکل پاپیون هایی کوچک درآورده روی بورک به سلیقه خودمان قرار میدهیم.درنهایت مجددا روی کل بورک زرد تخم مرغ مالیده کنجد سیاه پاشیده و بعد داخل یخچال به مدت حداقل ۲ ساعت برای استراحت قرار میدهیم.بعد از یخچال خارج کرده و داخل فری که ازقبل در دمای ۱۵۰ درجه گرم شده به مدت ۵۵-۵۰ دقیقه میپزیم.بعد از پخت حدود ۱۵-۱۰ بورک را استراحت داده و بعد همانطور داغ سرو مینماییم.

درکانال تلگرام واینستاگرام که حاوی مطالب متنوع تری است به ما بپیوندید:

کانال تلگرام ما: @creativechief
صفحه اینستاگرام ما: ashpaz_khallagh

درباره‌ی آشپز خلاق

Check Also

رول بوقلمون یا پلاتر شکرگزاری،به شیوه اهالی آمریکا(ایالت کالیفرنیا)

مواد لازم: ۱ قرص نان لواش(در کالیفرنیا انواع نان لواش ها با طعم های مختلف …

پاسخی بگذارید