چهارشنبه , ۳۰ خرداد ۱۳۹۷
خانه / غذاها / انواع خورشت ها / خورشت گوشت گوسفندی و باقلا،مخصوص کشور لبنان

خورشت گوشت گوسفندی و باقلا،مخصوص کشور لبنان

مواد لازم:

  • ۴۰۰ گرم سردست گوسفندی به صورت مکعبی خرد شده
  • ۴ فنجان یا یک لیتر آب
  • ۱ عدد پیاز متوسط به صورت مکعبی برش خورده
  • ۱ عدد چوب کوچک دارچین
  • ۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون
  • ۳ حبه  سیر له شده
  • نیم کیلوگرم باقلای فریزر شده(در دمای محیط یخ آن باز میشود)
  • نصف فنجان گشنیز خرد شده
  • سه چهارم قاشق غذاخوری آرد سفید
  • یک چهارم قاشق چایخوری پودر فلفل سیاه
  • ۲ بسته گالینابلانکا

طرز تهیه:

تکه های گوشت گوسفندی و آب را داخل قابلمه بزرگی بریزید.بگزارید آب به جوش آید و در صورت مشاهد کف آن را از روی آب بردارید.به محتوای داخل قابلمه چوب دارچین و پیازهای خرد شده را اضافه نموده درب قابلمه را قرار داده و غذا را به مدت ۱ ساعت تا زمانی که گوشت ترد گردد روی شعله کم بپزید.روغن را داخل ماهی تابه بزرگی گرم کرده سیر له شده،باقلاها،گشنیز خرد شده و آرد را به آن اضافه نموده و با هم زدن به مدت ۲ دقیقه چاشنی را آماده نمایید.به آن پودر فلفل سیاه،گالینابلانکا و تکه های گوشت پخته شده را همراه با عصاره اش اضافه نموده و بدون اینکه درب ماهی تابه را بگذارید خورشت را به مدت ۴۰ دقیقه تا زمانی که گوشت و باقلاها بخوبی مغز پخت شوند بپزید.با پلو نوش جان بفرمایید.

در کانال تلگرام و اینستاگرام که حاوی مطالب متنوع تری است به ما بپیوندید:

کانال تلگرام ما: @creativechief
صفحه اینستاگرام ما: ashpaz_khallagh

درباره‌ی آشپز خلاق

Check Also

پپیان د-پلو،مخصوص کشور گواتمالا

مواد لازم: ۵ عدد گوجه فرنگی مکزیکی(متوسط)(میتوانید از گوجه فرنگی معمولی نیز استفاده نمایید منتها …

دیدگاهتان را بنویسید