پنج شنبه , ۲۲ آذر ۱۳۹۷
خانه / انواع غذاهای بین المللی / کوفته بیل-سینیاه،مخصوص کشور لبنان

کوفته بیل-سینیاه،مخصوص کشور لبنان

مواد لازم:

  • ۵۰۰ گرم گوشت چرخ کرده گاو
  • ۱ عدد پیاز کوچک خرد شده
  • یک چهارم قاشق چایخوری پودر فلفل سیاه
  • یک چهارم قاشق غذاخوری پودر دارچین
  • ۵ قاشق غذاخوری جعفری تازه خرد شده
  • ۳ عدد سیب زمینی متوسط به صورت گرد خرد شده
  • ۱ عدد فلفل دلمه ای سبز به صورت حلقه ای خرد شده
  • ۱ عدد پیاز متوسط به صورت گرد خرد شده
  • ۲ عدد گوجه فرنگی متوسط به صورت گرد خرد شده
  • ۲ فنجان آب
  • ۲ قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
  • ۲ بسته گالینابلانکا
  • یک چهارم قاشق چایخوری پودر فلفل سفید
  • ۱ قاشق غذاخوری جعفری تازه خرد شده به جهت تزئین

طرز تهیه:

گوشت،پیاز خرد شده،پودر فلفل سیاه،پودر دارچین و جعفری خرد شده را داخل کاسه ای ریخته و همگی را بخوبی مخلوط نموده سپس ۱۲ قطعه مساوی از مخلوط گوشت جدا کرده و گردشان نمایید.بعد با فشار دست  سطح توپک های گوشتی را صاف نموده و آنها را داخل ظرف پیرکس ۳۰cm x 24cm بچینید. روی هر یک از کوفته ها ابتدا برش های سیب زمینی سپس برش های پیاز،برش های فلفل دلمه ای و برش های گوجه فرنگی را قرار دهید.داخل ماهی تابه ای آب،رب گوجه فرنگی،گالینابلانکا،پودر فلفل سفید و پودر دارچین ریخته و بگذارید سس به نقطه جوش رسیده و بعد از آن به مدت ۵ دقیقه دیگر نیز بجوشد.در این حین سس را بخوبی هم بزنید تا مواد داخلش بخوبی مخلوط شود.سس از قبل حاضر شده را داخل ظرف پیرکس حاوی کوفته ها ریخته و روی آن را با فویل آلومینیومی بپوشانید.کوفته ها را داخل فری که از قبل در دمای ۲۰۰ درجه سانتی گراد گرم شده به مدت یک ساعت و نیم تا موقع ترد شدن سیب زمینی ها بپزید.بعد از پخت آن را با جعفری خرد شده تزئین نمایید.

در کانال تلگرام و اینستاگرام که حاوی مطالب متنوع تری می باشد به ما بپیوندید:

کانال تلگرام ما: @creativechief
صفحه اینستاگرام ما: ashpaz_khallagh

 

درباره‌ی آشپز خلاق

Check Also

لیمبو پانی یا لیموناد،به شیوه هندی ها

مواد لازم: ۲-۳ عدد لیمو ۲ لیوان آب ۱قاشق چایخوری پودر زیره ۱ قاشق چایخوری …

دیدگاهتان را بنویسید