جمعه , ۳۰ شهریور ۱۳۹۷
خانه / انواع دسرها / انواع دسرهای دیگر / لیالی لبنان،مخصوص کشور لبنان

لیالی لبنان،مخصوص کشور لبنان

مواد لازم:

دو و نیم فنجان آب

۱ قوطی شیر غلیظ شده شیرین

نصف فنجان آرد سمولینای الک شده

۲ عدد تخم مرغ

۲ قاشق غذاخوری گلاب

۱ فنجان خامه فرم گرفته یا زده شده روان

۳ قاشق غذاخوری پسته خرد شده

۳ قاشق غذاخوری بادام برشته شده


طرز تهیه:

داخل ماهی تابه متوسطی آب و شیر غلیظ شده شیرین را ریخته و گهگاهی مخلوطشان را هم زده تا بجوش آید.در کاسه ای جداگانه آرد سمولینا و تخم مرغ ها را با یکدیگر هم بزنید.این مخلوط را به شیر درحال جوش اضافه کرده به مدت ۳ دقیقه آنها را هم زده تا مخلوط حاصل غلیظ گردد.ماهی تابه را از روی اجاق گاز برداشته به آن گلاب اضافه کرده آنها را هم زده و داخل کاسه های سرو جداگانه ای و یا داخل ظرف سرو بزرگی ریخته به کناری برای خنک شدن بگذارید.لیالی لبنان را با  ریختن خامه زده شده روی کل آن و سپس پاشیدن پسته خرد شده و بادام برشته شده تزئین نموده و سرو نمایید.

در کانال تلگرام و اینستاگرام که حاوی مطالب متنوع تری است به ما بپیوندید:

کانال تلگرام ما: @creativechief
صفحه اینستاگرام ما: ashpaz_khallagh

 

 

درباره‌ی آشپز خلاق

Check Also

دسر خامه،مخصوص کشور آمریکا(ایالت کنتاکی)

مواد لازم: ۶۸۰ گرم شکر ۴۵۰ گرم کشمش ۲ پیمانه مربای توت فرنگی ۴ پیمانه …

دیدگاهتان را بنویسید