پنج شنبه , ۲ خرداد ۱۳۹۸
خانه / انواع دسرها / انواع دسرهای دیگر / گلابی آب پز با روکش شکلاتی،جزو دسرهای بین المللی

گلابی آب پز با روکش شکلاتی،جزو دسرهای بین المللی

مواد لازم برای تهیه گلابی آب پز:

  • ۸ فنجان آب
  • یک و یک چهارم فنجان شکر
  • ۲ قاشق غذاخوری آب لیمو
  • ۱۰ عدد گلابی تازه و پوست گرفته(تعداد گلابی به خودتان بستگی دارد)
  • ۳ فنجان روغن نباتی برای سرخ کردن

مواد لازم برای تهیه روکش :

  • ۱ فنجان کره
  • یک سوم فنجان آب پرتغال تازه
  • دو و سه چهارم فنجان آرد کیک
  • سه چهارم قاشق غذاخوری  بکینگ پودر
  • یک چهارم قوطی شیر
  • زرده ۲ عدد تخم مرغ

مواد لازم برای تهیه شکلات براق:

  • ۶۰۰ گرم شکلات تلخ تخته ای سیاه رنگ(ترجیحا دارای ۷۰ درصد کاکائو)
  • ۱ قاشق غذخوری شربت(مخلوط آب و شکر)
  • دو و نیم  فنجان شیر پرچرب

طرز تهیه:

برای تهیه گلابی آب پز داخل قابلمه بزرگی آب،شکر و آب لیمو را مخلوط کرده و روی شعله ملایم به نقطه جوش رسانده سپس گلابی ها را اضافه کرده و روی شعله ملایم به مدت ۱۲-۱۰ دقیقه تا زمانی که ترد شوند بپزید.بعد از پخت از گلابی ها را از داخل قابلمه خارج کرده و به کناری بگذارید.

برای آماده کردن روکش،داخل کاسه ای کره را تا زمانی که نرم شود هم زده سپس به آن آب پرتغال را اضافه نمایید.آرد و بکینگ پودر را الک کرده و آنها را داخل کره و آب پرتغال ریخته و با یکدیگر ترکیب نموده و به صورت خمیر درآورید.به تدریج به آن شیر و زرد تخم مرغ را اضافه کرده و کل مواد را مجددا با یکدیگر مخلوط کرده تا خمیر نرمی بدست آید.بعد خمیر را به مدت ۱۵ دقیقه داخل یخچال نگه داشته و بعد با وردنه تا جایی که نازک شود آن را باز نمایید.خمیر را به صورت نوارهای درازی که زیاد کلفت نباشند برش بزنید.نوارهای خمیری را دور هر یک از گلابی ها به صورت مارپیچ پیچیده و قبل از سرخ کردن مجددا داخل یخچال قرارشان دهید.

برای تهیه شکلات لعابدار شکلات تخته ای را به تکه های بزرگی خرد کرده و با شربت مخلوط نمایید.شیر را جوشانده و روی مخلوط شربت و شکلات ها ریخته ترکیبشان را به آرامی هم زده تا سس براقی بدست آید سپس سس را در دمای اتاق نگه دارید.

گلابی ها را از داخل یخچال خارج کرده و داخل ماهی تابه بزرگ و گودی حاوی روغن زیاد به مدت کوتاهی تا زمانی که روکش گلابی ها سفت و قهوه ای رنگ گردد سرخشان نمایید.سپس از داخل ماهی تابه خارج کرده و اجازه دهید روغنشان بچکد.قبل از سرو کردن روی آنها شکلات براق را بریزید.

در کانال تلگرام و اینستاگرام که حاوی مطالب متنوع تری است به ما بپیوندید:

کانال تلگرام ما: @creativechief
صفحه اینستاگرام ما: ashpaz_khallagh

 

 

 

درباره‌ی آشپز خلاق

Check Also

کیک بلک فارست(کیک جنگل سیاه)،مخصوص کشور آلمان

مواد لازم: یک و دو سوم پیمانه آرد ۱ قاشق چایخوری کربنات سدیم ۱ قاشق …

دیدگاهتان را بنویسید