پنج شنبه , ۲۲ آذر ۱۳۹۷
خانه / غذاها / انواع خورشت ها / منزله بادمجان،مخصوص کشور لبنان

منزله بادمجان،مخصوص کشور لبنان

مواد لازم:

  • ۳ عدد بادمجان متوسط پوست گرفته و به صورت حلقه ای یا همان گرد خرد شده
  • نصف فنجان روغن نباتی جهت سرخ کردن
  • ۳ قاشق چایخوری نمک
  • ۳ قاشق غذاخوری روغن نباتی
  • ۵۰۰ گرم گوشت گاو بدون چربی به صورت مکعبی برش خورده
  • ۱ عدد پیاز متوسط خرد شده
  • ۲ قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
  • ۴ عدد گوجه فرنگی متوسط به صورت تکه های بزرگ برش خورده
  • ۶ حبه سیر له شده
  • ۱ قاشق غذاخوری پودر زردچوبه
  • ۱قاشق چایخوری پودر فلفل سیاه
  • ۲ بسته گالینابلانکا
  • ۴ فنجان آب گرم
  • ۲ عدد لیمو عمانی
  • ۱ فنجان لپه
  • ۲ عدد فلفل دلمه ای سبز کوچک به صورت قطعات بزرگ خرد شده

طرز تهیه:

روی برش های بادمجان نمک پاشیده بگزارید تا تلخی اش خارج شود.آنها را آهسته خشک کرده داخل روغن نباتی به مدت ۱۰ دقیقه تا زمانی که طلایی رنگ شوند سرخ نموده و داخل کف ظرف پیرکس بچینید.

در قابمله متوسطی سه قاشق روغن نباتی را داغ کرده به آن برش های گوشت را اضافه نمایید.پیازها را خرد نموده به داخل گوشت اضافه کرده و به مدت ۱۰ دقیقه سرخشان نمایید.به مخلوط گوشت و پیاز رب گوجه فرنگی،نصف گوجه فرنگی های خرد شده،سیرله شده و ادویه ها را اضافه نموده همگی را مخلوط کرده و به مدت ۵ دقیقه تفتشان دهید.گالینابلانکا،آب ، لیموعمانی و لپه را اضافه کرده و به مدت ۴۰ دقیقه تا زمانی که سه چهارم لپه بپزد خورشت را پخت نمایید.

سس را روی بادمجان های درون ظرف پیرکس بریزید.فلفل دلمه ای خرد شده و مابقی گوجه های خرد شده را روی بادمجان ها چیده و غذا را داخل فری که از قبل در دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد گرم شده به مدت ۳۰-۲۰ دقیقه بپزید.

بعد از پخت از فر خارج کرده و این خورشت را با پلو سرو نمایید.

درکانال تلگرام و اینستاگرام که حاوی مطالب متنوع تری است به ما بپیوندید:

کانال تلگرام ما: @creativechief
صفحه اینستاگرام ما: ashpaz_khallagh

درباره‌ی آشپز خلاق

Check Also

بوقلمون برشته شده،به شیوه اهالی کشور کانادا برای روز شکرگزاری

مواد لازم: به منظور پخت خود بوقلمون: ۱ عدد پرتغال متوسط ۱ عدد لیموی متوسط …

دیدگاهتان را بنویسید