پنج شنبه , ۳۰ خرداد ۱۳۹۸
خانه / غذاها / انواع خورشت ها / خورشت مرغ اسپایسی کارائیبی،مخصوص آمریکای مرکزی

خورشت مرغ اسپایسی کارائیبی،مخصوص آمریکای مرکزی

مواد لازم:

  • یک کیلوگرم ران مرغ پوس گرفته
  • ۲ قاشق چایخوری پودر فلفل فرنگی(در صورت عدم یافت میتوانید از پودر فلفل سفید یا قرمز استفاده نمایید)
  • ۱ قاشق چایخوری پودر دارچین
  • ۱ قاشق غذاخوری پودر آویشن خشک
  • نصف قاشق چایخوری پودر فلفل تند(پودر چیلی)

مواد لازم برای تهیه سس:

  • یک چهارم فنجان روغن زیتون
  • ۲ عدد پیاز متوسط برش خرده به قطعات نازک
  • ۲ حبه سیر له شده
  • ۱ قاشق غذاخوری زنجبیل رنده شده
  • ۴ عدد گوجه فرنگی متوسط خرد شده
  • ۳ بسته گالینابلانکا
  • ۲ قاشق غذاخوری سس سویا
  • پوست رنده شده یک تکه پرتغال
  • یک و نیم فنجان آب
  • ۲ عدد سیب زمینی شیرین متوسط به صورت مکعبی خرد شده
  • ۱۰۰ گرم ذرت های کوچک تزئینی به صورت درشت خرد شده

طرز تهیه:

تمامی ادویه جات را با یکدیگر مخلوط نموده و تکه های مرغ را داخل آنها و داخل پودر آویشن خشک قرار دهید.نصف روغن را داخل قابلمه بزرگی گرم کرده و تکه های مرغ را با تعداد کم (کم کم )داخل روغن تا زمانی که رنگشان متمایل به قهوه ای گردد پخت نمایید.مرغ را از داخل قابلمه بعد از پخت خارج کرده و به کناری بگذارید.داخل همان قابلمه مابقی روغن را گرم کرده به آن پیازهای خرد شده،سیر له شده زنجبیل رنده شده را  اضافه کرده به مدت ۵-۳ دقیقه تا زمانی که پیازها ترد شوندمخلوطشان را بپزید.گوجه فرنگی خرد شده،گالینابلانکا،سس سویا،پوست رنده شده پرتغال،آب،سیب زمینی های خرد شده و ذرت ها را به مخلوط یاد شده اضافه نمایید.تکه های مرغ پخته شده را به داخل قابلمه محتوای چاشنی برگردانده چاشنی را به نقطه جوش رسانده درب قابلمه را قرار داده و خورشت را به مدت ۳۰-۲۵ دقیقه یا تا زمانی که گوشت مرغ ترد و کاملا مغز پخت گردد بپزید.خورشت با پلوی سفید یا با بلغورپلو سرو نمایید.

در کانال تلگرام و اینستاگرام که حاوی مطالب متنوع تری است به ما بپیوندید:

کانال تلگرام ما: @creativechief
صفحه اینستاگرام ما: ashpaz_khallagh

درباره‌ی آشپز خلاق

Check Also

خورشت گوشت خرگوش،به شیوه اهالی کشور اسپانیا

مواد لازم: گوشت خرگوش تقریبا  ۱۸۰۰ گرم ۴ حبه سیر خرد شده ۲ عدد پیاز …

دیدگاهتان را بنویسید