شنبه , ۱۰ اسفند ۱۳۹۸
خانه / انواع غذاهای بین المللی / موساکایا بادمجان،جزو غذاهای بین المللی

موساکایا بادمجان،جزو غذاهای بین المللی

مواد لازم:

  • ۲ عدد بادمجان متوسط به صورت مکعبی درشت خرد شده
  • ۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون
  • ۱ عدد پیاز متوسط خرد شده
  • ۵ حبه سیر خرد شده
  • ۲ عدد گوجه فرنگی  متوسط پوست گرفته و خرد شده
  • ۲ قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
  • ۳ فنجان آب
  • ۲۴۰ گرم نخود
  • مقداری پودر دارچین
  • ۱ قاشق چایخوری پودر نعناع خشک

طرز تهیه:

بادمجان های خرد شده را از هر دو طرف داخل قابلمه بزرگ تفلون سرخ کرده و به کناری بگذارید.

روغن زیتون را داخل ماهی تابه متوسطی گرم کرده پیازهای خرد شده را داخلش به مدت ۳ دقیقه یا تا زمانی که برنج ترد شود تفت دهید.به آن سیر خرد شده را اضافه کرده تا زمانی که بوی خوشش بلند شود تفتش دهید.گوجه فرنگی  های خرد شده را نیز به مخلوط پیاز و سیر اضافه کرده به مدت ۵ دقیقه یا تا زمانی که گوجه ها نرم شوند مخلوط را هم بزنید.

به چاشنی یاد شده رب گوجه فرنگی،آب و بادمجان های سرخ شده را اضافه کرده بگزارید مخلوط به نقطه جوش رسیده بعد از آن روی شعله ملایم به مدت ۱۵ دقیقه یا تا زمانی که بادمجان ها تقریبا نرم شوند به جوشیدن و پخت ادامه دهد.

نخود،پودر دارچین وپودر نعناع خشک را نیز به خوراک اضافه کرده به مدت ۱۰ دقیقه یا تا زمانی که بادمجان ها کاملا بپزند غذا را پخت نمایید.

در کانال تلگرام واینستاگرام که حاوی مطالب متنوع تری است به ما بپیوندید:

 

درباره‌ی آشپز خلاق

Check Also

خورشت بادام هندی،مخصوص کشور هاییتی

مواد لازم: یک و نیم کیلو سینه مرغ بدون پوست به تکه های لقمه ای …

پاسخی بگذارید