جمعه , ۱۶ خرداد ۱۳۹۹
خانه / غذاها / کارهای خمیری / انواع بورک ها / پیتای گوشت گوسفندی،مخصوص کشورهند

پیتای گوشت گوسفندی،مخصوص کشورهند

مواد لازم:

  • ۴۰۰ گرم گوشت چرخ کرده گوسفندی
  • ۱ عدد پیاز متوسط به صورت نازک خرد شده
  • ۱ قاشق چایخوری نمک
  • مقداری پودر فلفل سیاه
  • ۱ عدد فلفل سبز تند کشیده به صورت نازک خرد شده
  • نصف قاشق چایخوری پودر فلفل قرمز تند(اختیاری)
  • ۱ قاشق چایخوری دانه زیره له شده
  • ۲ قاشق چایخوری پودر گرام ماسالا
  • یک مشت گشنیز به صورت ریز خرد شده
  • ۴ عدد نان پیتا(تعداد نان ها به تعداد نفرات بستگی دارد)
  • چند تکه پنیر چدار

طرز تهیه:

داخل کاسه ای بزرگ گوشت چرخ کرده گوسفندی،پیاز خرد شده،گشنیزخرد شده،پودر زیره،نمک،فلفل سبز خرد شده ،پودر فلفل سیاه و قرمز و گرام ماسالا را ازطریق چنگالی به هم زده و مخلوط نموده روی کاسه را پوشانده و داخل یخچال به مدت ۲۰ دقیقه بگذارید تا مواد به خورد هم رفته و خنک شوند.

کف ماهی تابه را با اندکی روغن چرب نموده روی شعله ملایم شروع به گرم کردنش نمایید.

هر کدام از پاکتهای پیتا را از یک طرف آن  برش زده و باز نمایید.

داخل نان های پیتا را با مواد گوشت چرخ کرده پرنموده مطمئن باشید که مواد را در یک سمت نان پیتا ریخته اید.داخل هر کدامشان نیز یک تکه پنیر چدار قرارداده دو طرف نان های پیتا را فشار داده و سر باز آن را ببندید.

نان های پیتا را را تا زمانی که مواد داخلش به خوبی پخت شده و خود نان نیز ترد گردد(۵ دقیقه طول میکشد)برشته نمایید.

در کانال تلگرام و اینستاگرام که حاوی مطالب متنوع تری است به ما بپیوندید:

کانال تلگرام ما: @creativechief
صفحه اینستاگرام ما: ashpaz_khallagh

 

 

درباره‌ی آشپز خلاق

Check Also

پیتزا کینا،مخصوص کشور ایتالیا

مواد لازم: به جهت تهیه خمیر: ۱ قاشق غذاخوری خمیرمایه خشک اکتیو دو و  نیم …

پاسخی بگذارید