پنج شنبه , ۲ خرداد ۱۳۹۸
خانه / انواع دسرها / انواع دسرهای دیگر / گولاب جامون یا کیک اسفنجی شربت دار،مخصوص کشور هند

گولاب جامون یا کیک اسفنجی شربت دار،مخصوص کشور هند

مواد لازم برای تهیه شربت این شیرینی:

  • ۲۵۰ گرم شکر
  • ۵۰۰ میلی لیتر آب
  • ۴ عدد هل شکاف زده شده
  • ۲ قطره گلاب(اختیاری)

مواد لازم برای درست کردن گولاب جامون:

  • ۱۰۰ گرم شیرخشک
  • ۲۵ گرم آرد همه منظوره
  • ۱۵ گرم سمولینا
  • یک و نیم قاشق غذاخوری روغن حیوانی/کره
  • یک چهارم قاشق چایخوری بکینگ پودر
  • ۷۵ میلی لیتر شیر پرچرب
  • روغن نباتی جهت سرخ کردن شیرینی
  • پودر نارگیل جهت تزئین

طرز تهیه:

جهت تهیه شربت شیرینی:

آب را داخل قابلمه ای ریخته حرارت داده شکر را به آن اضافه کرده هم بزنید.هل ها را شکاف زده به مخلوظ آب و شکر اضافه نموده بگزارید آب بجوشد.حدود ۲۰ دقیقه روی شعله کم بگزارید تا شربت به جوشیدن ادامه دهد.سپس آن را از روی حرارت برداشته به کناری بگذارید.

در ضمن تمامی اجزای مورد نیاز برای تهیه گولاب جامون را داخل کاسه ای ریخته همگی را با یکدیگر مخلوط نمایید.مخلوط این مواد چسبناک خواهد شد اما نگرانی به خود راه ندهید حدود ۴-۳ دقیقه این مخلوط را شروع به ورز دادن کنید تا خمیر بدست آید روی آن را پوشانده به مدت ۱۵ دقیقه استراحتش دهید.

داخل ماهی تابه روغن را از قبل روی شعله ملایم گرم کرده دقت کنید که روغن نبایستی زیاد گرم شود دمای آن بایستی ۲۵۰ درجه سانتی گراد گردد.شما میتوانید میزان دمای آنرا با انداختی مقدار بسیار کمی از خمیر داخلش تست نمایید به این صورت که اگر به طور مستقیم بالا آمد و روی روغن ایستاد یعنی اینکه روغن با دمای مورد نظر آماده است.

با دست خود خمیرها را به تکه های توپی کوچکی در آورید طوری که قطرشان ۴ سانتی متر شده هیچ شکاف و درزی روی آنها ایجاد نشده باشد.

توپ های خمیری را ۵ تا ۵ تا  داخل روغن به آرامی به مدت ۱۵-۱۰ دقیقه تا زمانی که حجمشان بزرگتر شده و رنگشان قهوه ای متمایل به قرمز گردد سرخشان نمایید.این شیرینی ها بایستی به تدریج قهوه ای گشته تا کاملا مغزپخت گردند.

هنگامی که گولاب جامون ها سرخ شدند از داخل روغن خارجشان کرده داخل حوله کاغذی مخصوص آشپزخانه قرارشان داده تا روغن اضافیشان جذب حوله کاغذی گردد.

آنها را داخل شربت قرار داده خواهید دید و مراقب باشید که داخل شربت شناور باشند.

هنگام سرو آنها را داغ یا اینکه سرد سرو نمایید.میتوانید روی آنها پودر نارگیل پاشیده با اندکی بیشتر شربت یا اینکه همراه با بستنی سروشان نمایید.

در کانال تلگرام و اینستاگرام که حاوی مطالب متنوع تری است به ما بپیوندید:

کانال تلگرام ما: @creativechief
صفحه اینستاگرام ما: ashpaz_khallagh

 

درباره‌ی آشپز خلاق

Check Also

کیک بلک فارست(کیک جنگل سیاه)،مخصوص کشور آلمان

مواد لازم: یک و دو سوم پیمانه آرد ۱ قاشق چایخوری کربنات سدیم ۱ قاشق …

دیدگاهتان را بنویسید