چهارشنبه , ۲ خرداد ۱۳۹۷
خانه / غذاها / انواع غذا با گوشت قرمز / کباب بوقلمون،به شیوه هندی ها

کباب بوقلمون،به شیوه هندی ها

مواد لازم:

  • ۵۰۰ گرم گوشت چرخ شده بوقلمون
  • ۱ عدد پیاز متوسط نگینی خرد شده
  • یک چهارم فلفل سبز تند نگینی خرد شده
  • یک چهارم فلفل قرمز تند نگینی خرد شده
  • یک مشت گشنیز تازه خرد شده
  • ۱ قاشق چایخوری دانه زیره سبز پودر شده
  • ۱ قاشق غذاخوری آرد ذرت
  • ۱ قاشق چایخوری چات ماسالا
  • ۱ قاشق چایخوری پودر فلفل قرمز تند
  • ۱ قاشق چایخوری گرام ماسالا

طرز تهیه:

پیازها را داخل بلندر یا مخلوط کن تا زمانی که ریز شوند آسیاب نمایید.(مواظب باشید پوره نگردد.)

گوشت چرخ شده بوقلمون،پیاز،فلفل های خرد شده،گشنیز خرد شده،تمامی ادویه جات و آرد ذرت را با یکدیگر مخلوط نموده با دستتان مواد گوشتی را ورز داده اگر که احساس میکنید که ماده گوشتی مرطوب است اندکی بیشتر آرد ذرت اضافه نمایید.

ماده گوشتی را به مدت یک ساعت یا بیشتر داخل یخچال قرار داده در این حین سیخ های چوبی را خیس نمایید.

مخلوط گوشتی را به صورت شکله های بیضی مسطح در حدود ضخامت ۲-۱ سانتی متر در آورید.کباب های بیضی شکل را به سیخ های چوبی کشیده روی بشقاب بگذارید.(شما میتوانید درصورتی که گوشت شل باشد دوباره درحالتی که به سیخ کشیده اید آن را داخل یخچال قرار دهید.)

تا زمانی که شروع به پخت کباب ها نمایید آنها را داخل یخچال قرار دهید.

داخل ماهی تابه اندکی روغن ریخته  روغن را گرم کرده به آرامی کباب ها را بدون سیخ داخل روغن انداخته به مدت ۴-۳ دقیقه هر دو طرفشان را تا زمانی که طلایی رنگ گردند سرخشان نمایید.

در کانال تلگرام و اینستاگرام که حاوی مطالب متنوع تری است به ما بپیوندید:

کانال تلگرام ما: @creativechief
صفحه اینستاگرام ما: ashpaz_khallagh

 

درباره‌ی آشپز خلاق

Check Also

خوراک گوشت سردست بره،به شیوه اهالی بلیز

مواد لازم: ۴ عدد سردست بره ۱۰ حبه سیر خرد شده دانه های له شده …

دیدگاهتان را بنویسید