سه شنبه , ۴ تیر ۱۳۹۸
خانه / غذاها / انواع خورشت ها / چیکن کورما،مخصوص کشور هند

چیکن کورما،مخصوص کشور هند

مواد لازم:

  • ۶-۸ قاشق غذاخوری ماست طبیعی
  • ۱ قاشق چایخوری زردچوبه
  • ۱ قاشق چایخوری زیره سبز پودر شده
  • ۱ قاشق چایخوری پودر دارچین
  • ۱ قاشق چایخوری تخم گشنیز پودر شده
  • یک پینچ زعفران(رشته های زعفران)
  • ۳ سانتی متر زنجبیل رنده شده
  • ۴ حبه سیر له شده
  • ۴ تکه سینه مرغ بدون پوست به صورت مکعبی خرد شده
  • ۱ قاشق غذاخوری روغن کلزا یا هر نوع روغن دیگری
  • ۱ عدد پیاز نگینی خرد شده
  • ۲-۳ قاشق غذاخوری پودر نارگیل
  • ۱ قاشق غذاخوری بادام برشته شده
  • یک مشت گشنیز تازه خرد شده

طرز تهیه:

داخل آسیاب کن تمامی ادویه جات را آسیاب نمایید.

ماست را همراه با زردچوبه،زیره سبز،دارچین،گشنیز،زعفران،زنجبیل و سیر داخل کاسه ای ریخته همگی را بخوبی مخلوط نمایید.

تکه های مرغ را به داخل مخلوط ماست اضافه کرده بخوبی به ماست آغشته شان نموده هر چقدر که بیشتر ممکن باشد برای مرینیت کردن آن را استراحت دهید.

مقداری روغن را داخل ماهی تابه گرم کرده پیازها را تا زمانی که نرم شده شروع به طلایی شدن نمایند.(قرار نیست قهوه ای رنگ گردند)سرخشان نمایید.

تکه های مرغ مرینیت شده را همراه با همان سس مرینتشان به داخل ماهی تابه ریخته تا زمانی که گوشت شروع به پختن نماید همشان بزنید.

شعله را کم کرده درب ماهی تابه را قرار داده بگزارید به مدت ۵ دقیقه غذا بپزد.

درب را برداشته پودر بادام و نارگیل را به غذا اضافه کرده هم بزنید.اگر که غذا کم آب به نظر برسد میتوانید اندکی آب گرم به غذا اضافه نموده اجازه دهید تکه های مرغ به مدت ۲ دقیقه دیگر مغزپخت گردد.

بادام ها را داخل ماهی تابه خشک تا زمانی که طلایی شوند برشته نموده ماهی تابه را از روی حرارت برداشته به کناری بگذارید.

هنگام سرو غذا مقداری گشنیز خرد شده و بادام برشته شده را روی غذا بریزید.

خورشت چیکن کورما را با پلوی باسماتی سرو نمایید.

در کانال تلگرام و اینستاگرام که حاوی مطالب متنوع تری است به ما بپیوندید:

کانال تلگرام ما: @creativechief
صفحه اینستاگرام ما: ashpaz_khallagh

درباره‌ی آشپز خلاق

Check Also

خورشت گوشت خرگوش،به شیوه اهالی کشور اسپانیا

مواد لازم: گوشت خرگوش تقریبا  ۱۸۰۰ گرم ۴ حبه سیر خرد شده ۲ عدد پیاز …

دیدگاهتان را بنویسید