سه شنبه , ۴ تیر ۱۳۹۸
خانه / انواع دسرها / انواع دسرهای دیگر / میلهوجاس،نوعی شیرینی،مخصوص کشور آرژانتین

میلهوجاس،نوعی شیرینی،مخصوص کشور آرژانتین

مواد لازم:

۲ ورقه خمیر هزارلا

۱ شیشه دولکه دلکه

پودر شکر


طرز تهیه:

فر را روی ۲۰۰ درجه سانتی گراد تنظیم نموده روشن کنید.

بگزارید یخ خمیر هزارلا باز شده آنها را از یکدیگر جدا کرده روی سطح آردپاشی شده قراردهید.به کمک قالب های فلزی(شما میتوانید از قالب های گرد به قطر ۹ سانتی متر یا از قالب های مربعی شکل که بیشتر درتهیه این شیرینی رواج دارد استفاده نمایید.) روی خمیرها قالب بزنید.

روی دو عدد از سینی های فر را با کاغذ روغنی پوشانده روی آنها قالب های خمیری  را قرار داده به کمک چنگال تک تکشان را سوراخ نمایید.آنها را داخل فر از قبل گرم شده به مدت ۸-۵ دقیقه پخت نمایید.بعد از پخت آنها را ازفر خارج کرده روی آنها را با روی هر لایه را با دولکه دلکه پوشانده و این لایه های خمیری را روی یکدیگر قرار دهید.(تعداد لایه ها به خودتان بستگی دارد.)

به هنگام سرو روی دسر پودر شکر یا خامه فرم گرفته ریخته سرو نمایید.

منبع:

 

در کانال تلگرام و اینستاگرام که حاوی مطالب متنوع تری است به ما بپیوندید:

کانال تلگرام ما: @creativechief
صفحه اینستاگرام ما: ashpaz_khallagh

درباره‌ی آشپز خلاق

Check Also

شیرینی لقمه ای اسپرسو،مخصوص کشور ایتالیا

مواد لازم: ۱ قاشق غذاخوری قهوه اسپرسوی فوری ۳ قاشق چایخوری آب جوش ۳ پیمانه …

دیدگاهتان را بنویسید