چهارشنبه , ۲ خرداد ۱۳۹۷
خانه / غذاها / انواع غذاهای سبزیجاتی / نوکی،مخصوص کشور آرژانتین

نوکی،مخصوص کشور آرژانتین

مواد لازم:

  • ۲ عدد سیب زمینی
  • ۲ فنجان آرد همه منظوره
  • ۱ عدد تخم مرغ

طرز تهیه:

داخل قابلمه ای بزرگ را پر از آب و نمک کرده بجوشانید.سیب زمینی ها را پوست گرفته به داخل آب درحال جوشیدن اضافه نمایید.سیب زمینی ها را تا زمانی که ترد شده اما هنوزسفت هستند یعنی حدود ۱۵ دقیقه بپزید.آنها را از صافی رد کرده بعد از خنک شدن با چنگال یا با سیب زمینی له کن،له نمایید.

یک فنجان سیب زمینی له شده،آرد و تخم مرغ را داخل کاسه ای بزرگ با یکدیگر مخلوط نموده تا زمانی که خمیر  شکل توپی به خود بگیرد ورز بدهید.از سیب زمینی خمیری قطعات کوچکتری جدا کرده هر یک از قطعات را با دست دراز کرده تا به شکل مار تبدیل بشوند.روی سطح آرد پاشیده شده این سیب زمینی های دراز ماری شکل را قرار داده هر یک را به قطعات ۱ سانتی متری ببرید.

داخل قابلمه بزرگی آب و اندکی نمک را ریخته بجوش بیاورید.نوکی ها یا همان تکه های برش خورده سیب زمینی را داخل آب در حال جوشیدن انداخته  آنها را به مدت ۵-۳ دقیقه یا تا زمانی که نوکی ها به سطح آب بالا بیایند بپزید.آنها را از صافی رد نموده سرو نمایید.

منبع:

 

در کانال تلگرام و اینستاگرام که حاوی مطالب متنوعتری است به ما بپیوندیدک

کانال تلگرام ما: @creativechief
صفحه اینستاگرام ما: ashpaz_khallagh

درباره‌ی آشپز خلاق

Check Also

کراکر مرغ اسپایسی،مخصوص کشور کلمبیا

مواد لازم: ۱ پیمانه سینه مرغ ریش ریش شده یک عدد فلفل تند خرد شده …

دیدگاهتان را بنویسید