یکشنبه , ۲۹ بهمن ۱۳۹۶
خانه / اسلایدر / کربونادا،نوعی خورشت،مخصوص کشور آرژانتین

کربونادا،نوعی خورشت،مخصوص کشور آرژانتین

مواد لازم:

  • ۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون
  • ۶۸۰ گرم گوشت گوساله برش خورده به مکعب های کوچک(خورشتی خرد شده)
  • ۱ عدد پیاز بزرگ خرد شده
  • ۲ حبه سیر به صورت نگینی خرد شده
  • ۴ عدد گوجه فرنگی به صورت درشت خرد شده
  • ۱ عدد فلفل دلمه ای سبز به صورت درشت خرد شده
  • ۲ عدد برگ بو
  • ۱ قاشق غذاخوری آویشن کوهی یا همان مرزنگوش
  • ۲ قاشق غذاخوری سرکه سفید
  • ۲ فنجان عصاره یا همان آب گوشت گوساله
  • ۳ عدد سیب زمینی بزرگ پوست گرفته و به صورت مکعبی خرد شده
  • ۳ عدد سیب زمینی شیرین پوست گرفته و به صورت مکعبی خرد شده
  • ۲ فنجان کدو حلوایی پوست گرفته و به صورت مکعبی خرد شده
  • ۴ عدد ذرت شیرین برش خورده به اسلایس های ۵ سانتی متری
  • ۲ عدد هلوی تازه پوست گرفته شده و برش خورده به صورت مکعب های یک سانتی متری
  • ۲ قاشق غذاخوری جعفری خرد شده به جهت تزئین

طرز تهیه:

نصف روغن را داخل قابلمه ای گرم کرده به آن گوشت خورشتی را اضافه کرده تا زمانی که قهوه ای رنگ گردد تفتش دهید.گوشت ها را ازداخل قابلمه خارج کرده داخل ظرفی بریزید.درهمان قابلمه مابقی روغن را گرم کرده پیازها را تا زمانی که نرم شوند تفت دهید.به داخلش سیر،گوجه فرنگی و فلفل دلمه ای خرد شده را اضافه کرده به مدت ۵ دقیقه یا تا زمانی که گوجه ها نرم گردند همگی مواد را تفت دهید.گوجه ها بایستی اندکی حالت له شده پیدا کنند.

برگ های بو،آویشن کوهی،سرکه،عصاره گوشت را به داخل قابلمه حاوی مواد گفته شده اضافه نموده بگزارید مواد به جوش آمده ذرات قهوه ای رنگ را نیز از روی خورشت بردارید.

گوشت خورشتی را همراه با سیب زمینی معمولی،سیب زمینی شیرین و کدوحلوایی داخل خورشت قابلمه حاوی مواد اضافه نموده درب قابلمه را قرار داده روی شعله کم به مدت ۴۰ دقیقه یا تازمانی که سبزیجات ترد شوند خورشت را بپزید.در ۵ دقیقه آخر پخت غذا به آن ذرت و میوه را اضافه کرده به مدت ۵ دقیقه دیگر به پخت خورشت ادامه دهید.

به جهت سرو ،خورشت را داخل کاسه گودی ریخته روی آن را با جعفری خرد شده تزئین کرده با پلو سرو نمایید.البته در آرژانتین این غذا را نان سرو مینمایید.

منبع:

 

در کانال تلگرام و اینتساگرام که حاوی مطالب متنوع تری است به ما بپیوندید:

کانال تلگرام ما: @creativechief
صفحه اینستاگرام ما: ashpaz_khallagh

 

 

درباره‌ی آشپز خلاق

Check Also

خورشت کازولا،مخصوص کشور شیلی

مواد لازم: ۴۵۰ گرم گوشت گاو(قسمت سرسینه) ۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون ۱ عدد پیازپوست …

پاسخ دهید