چهارشنبه , ۲ خرداد ۱۳۹۷
خانه / غذاها / کارهای خمیری / انواع کارهای خمیری / تارت تره فرنگی،مخصوص کشور آرژانتین

تارت تره فرنگی،مخصوص کشور آرژانتین

مواد لازم برای تهیه خمیر تارت:

  • سه و نیم فنجان آرد همه منظوره
  • ۱ عدد تخم مرغ
  • نصف قاشق چایخوری نمک
  • ۱ قاشق غذاخوری روغن
  • آب در صورت نیاز(تقریبا یک فنجان)

مواد لازم برای تهیه ماده داخلی تارت:

  • ۳ فنجان تره فرنگی خرد شده
  • ۲ عدد پیاز خرد شده
  • ۳ حبه سیر به صورت نگینی خرد شده
  • ۴ قاشق غذاخوری روغن زیتون
  • یک چهارم فنجان تره خرد شده
  • یک سوم فنجان پنیر پارمزان رنده شده
  • نصف فنجان خامه
  • ۳ عدد تخم مرغ که اندکی هم زده شده
  • نمک و فلفل

طرز تهیه:

جهت تهیه خمیر تارت:

داخل کاسه ای بزرگ،آرد و نمک را با یکدیگر مخلوط نموده در مرکز آرد حفره ای ایجاد کرده دراین بخش تخم مرغ را شکسته به همراه روغن اضافه نمایید.به آرامی آب را به داخل مخلوط آرد اضافه نموده تا جایی که تمام اجزای ترکیبی با یکدیگر مخلوط شده خمیری با قوام نسبتا سفتی ایجاد شود.(سفتی متوسط)

خمیر را روی سطح کار قرار داده تا زمانی که نرم شود ورز دهید.اجازه بدهید که خمیر استراحت نماید برای اینکه آن را با حوله آشپزی مرطوبی پوشانده به مدت ۳۰ دقیقه به این حالت قرار دهید.بعد ازگذر این مدت خمیر را به دو بخش تقسیم کرده هر کدام را تا جایی با وردنه باز کنید که ضخامتشان ۳ میلیمتر گردد.(یکی از خمیرها را میتوانید برای کاردیگری نگه دارید.)

به جهت تهیه ماده داخلی تارت:

داخل قابلمه بزرگی،روغن زیتون را ریخته روی شعله ملایم گرم نمایید.به آن تره فرنگی خرد شده،پیازخرد شده،نمک و فلفل را اضافه نموده تا زمانی که مخلوط این مواد  نرم و نیمه شفاف شود آن را بپزید.به مخلوط سیر را اضافه کرده تا زمانی که بوی خوشی ازآن بلند شود(حدود یک دقیقه)تفتش دهید.قابمله حاوی مواد را به کناری بگذارید تا محتویاتش خنک شود. تره خرد شده،پنیر پارمزان رنده شده،خامه و تخم مرغ ها را به مخلوط تره فرنگی اضافه نموده به خوبی همگی را با یکدیگر مخلوط نمایید.

فر را روی ۲۰۰ درجه سانتی گراد تنظیم نموده روشن نمایید.خمیر را به داخل ظرف تارت(که کف آن به راحتی قابل جدا شدن است) به قطر ۲۰ سانتی متر منتقل نموده کل سطح خمیر را به کمک چنگال  اندکی سوراخ سوراخ نموده خمیر را تا زمانی که لبه هایش شروع به قهوه ای شدن نماید یعنی ۱۵-۱۲ دقیقه .طی این مدت به کمک یک چنگال هرازگاهی کف و لبه های خمیر را فشار دهید.

دمای فر را به ۱۷۵ درجه سانتی گراد رسانده مخلوط تره فرنگی را روی خمیر تارت داخل ظرفش ریخته تارت در پایین ترین طبقه فر به مدت ۳۰ دقیقه یا تا زمانی که  طلایی شود بپزید.تارت را از داخل فر خارج کرده قبل از سرو بگزارید به مدت ۵ دقیقه خنک شود.

منبع

 

در کانال تلگرام و اینستاگرام که حاوی مطالب متنوع تری است به ما بپیوندید:

کانال تلگرام ما: @creativechief
صفحه اینستاگرام ما: ashpaz_khallagh

درباره‌ی آشپز خلاق

Check Also

تاکو،مخصوص کشور هندوراس

مواد لازم: ۴۵۰ گرم گوشت چرخ کرده نصف یک عدد کلم برگ نمک فلفل پونه …

دیدگاهتان را بنویسید