دوشنبه , ۲۹ مرداد ۱۳۹۷
خانه / غذاها / انواع غذا با گوشت ماهی / سویچه میگو با سس گوجه فرنگی و ذرت،نوعی استارتر،مخصوص کشور اکوادور

سویچه میگو با سس گوجه فرنگی و ذرت،نوعی استارتر،مخصوص کشور اکوادور

مواد لازم:

  • ۲-۳ فنجان میگوی کوچک تا متوسط
  • نصف یک عدد پیاز قرمز
  • آب یک عدد لیمو
  • یک چهارم فنجان آب پرتغال
  • نصف فنجان سس گوجه فرنگی
  • ۱ قاشق غذاخوری سرکه
  • ۱ قاشق غذاخوری شکر
  • ۱ فنجان ذرت دان شده
  • یک چهارم فنجان برگ گشنیز خرد شده

طرز تهیه:

پیاز را تا جای ممکن به اسلایس های هلالی شکل بسیار نازک برش بزنید.

اسلایس های پیاز را داخل آب نمک سرد ریخته بگزارید به مدت ۲۰ دقیقه خیس بخورند.

دانه های ذرت را داخل قابلمه ای از آب و نمک در حال جوش ریخته آنها را تا زمانی که ترد شوند پخته داخل صافی ریخته با آب سرد آب کشی نمایید.

به جهت پختن میگوها آنها را داخل قابلمه ای دیگری که حاوی آب و نمک می باشد ریخته آب یک عدد لیمو را به داخل آب نمک در حال جوش اضافه کرده  بگزارید میگوها به مدت ۲-۱ دقیقه بپزند.میگوها را بعد از پخت داخل صافی ریخته با آب سرد آب کشی نمایید.

دم و قسمت سیاه رنگ و نخ مانند میگوها را از آنها جدا نمایید.

پیازها را داخل صافی ریخته با آب سرد آبکشی نموده آنها را به همراه دانه های ذرت و میگو داخل کاسه ای ریخته همگی را با یکدیگر هم بزنید.

به داخل محتویات کاسه آب لیمو،آب پرتغال،سس گوجه فرنگی،شکر و سرکه،نمک و پودر فلفل را اضافه کرده همگی مواد را دوباره هم زده با یکدیگر ترکیب نمایید.

بگزارید میگوها قبل از سرو شدن خنک شده به هنگام سرو روی سویچه میگو گشنیز خرد شده پاشیده در صورت تمایل به منظور تزئین سس گوجه فرنگی روی غذا بریزید.

غذا را به عنوان استارتر یا یک ناهار سبک سرو نمایید.

منبع:

 

در کانال تلگرام و اینستاگرام که حاوی مطالب متنوع تری است به ما بپیوندید:

کانال تلگرام ما: @creativechief
صفحه اینستاگرام ما: ashpaz_khallagh

درباره‌ی آشپز خلاق

Check Also

سوشی تن ماهی،به شیوه اهالی آمریکا(ایالت کالیفرنیا)

مواد لازم: یک قوطی تن ماهی ۲ ورق جلبک مستطیلی ۱۹×۲۰سانت ۲ پیمانه برنج پخته …

دیدگاهتان را بنویسید