چهارشنبه , ۲۶ تیر ۱۳۹۸
خانه / دسته‌بندی نشده / انواع غذاهای دیگر / انواع مرباها / دولکده هیگوس یا کنسرو انجیر در شربت،مخصوص کشور اکوادور

دولکده هیگوس یا کنسرو انجیر در شربت،مخصوص کشور اکوادور

مواد لازم:

  • ۲۰ عدد انجیر رسیده اما سفت وشسته شده
  • یک پینچ جوش شیرین
  • ۸۰۰ گرم شکر قهوه ای
  • چوب دارچین(اختیاری)
  • میخک صدپر(اختیاری)
  • آب
  • پنیر برای سرو با این کنسرو

طرز تهیه:

برش ضربدری روی طرف نازک هر انجیر ایجاد نمایید.

انجیرها را داخل کاسه ای قرار داده روی آنها آب ریخته در حدی که آب آنها را بپوشاند،بگزارید تا به مدت ۱ روز کامل خیس بخورند.

انجیرها را داخل صافی آبکشی کرده آنها را داخل قابلمه ای ریخته حدود ۸ لیوان آب به داخل این قابلمه بریزید.

جوش شیرین را به داخل قابلمه محتوای انجیر و آب اضافه نموده بگزارید تا آب روی شعله ملایم بجوش آید سپس انجیرها را به مدت ۲۰-۱۵ دقیقه یا تا زمانی که نرم شوند بپزید.

زیرگاز را خاموش کرده بگزارید تا انجیرها داخل همان آبی که پخته اند به مدت یک روز کامل دیگر خیس بخورند.

انجیرها را دوباره از صافی رد کرده تا آبشانخارج گردد و هریک از انجیرها را تا حدی که آب از آنها کاملا خارج شود فشار دهید.

داخل قابلمه دیگر شکر قهوه ای را همراه با ادویه جات و چوب دارچین و میخک صدپر ریخته حدود ۶ فنجان آب نیزبه داخل قابلمه اضافه نموده روی شعله ملایم تا زمانی که شکر کاملا حل شود بگزارید کل مواد به همراه آب بجوشند.

انجیرها را به داخل شربت اضافه نموده  با هر از گاهی هم زدن بگزارید طی حداقل دو ساعت یا  تا زمانی که شربت شروع به غلیظ شدن نماید انجیرها همراه با شربت بجوشند.

کنسرو انجیر را به صورت گرم یا سرد با هر نوع پنیری که دوست داشتید مثل پنیر کوئسو فرسکو یا پنیر موزارلا و…سرو نمایید.

منبع:

 

در کانال تلگرام و اینستاگرام که حاوی مطالب متنوع تری است به ما بپیوندید:

کانال تلگرام ما: @creativechief
صفحه اینستاگرام ما: ashpaz_khallagh

 

 

 

 

درباره‌ی آشپز خلاق

Check Also

پاستلیتوس پنیری گواوا،مخصوص کشور کوبا

مواد لازم: ۲ ورقه خمیر هزارلا(از داخل فریزر خارج کرده بگزارید تا یخش آب شود) …

دیدگاهتان را بنویسید