پنج شنبه , ۱۶ مرداد ۱۳۹۹
خانه / استارتر / انواع غذاهای مزه دار / پاتاکونز یا چیپس موز قطور،مخصوص کشور اکوادور

پاتاکونز یا چیپس موز قطور،مخصوص کشور اکوادور

مواد لازم:

۲ عدد موز سبز-از ۱ عدد موز به عنوان استارتر به ازای یک نفر استفاده نمایید و از یک عدد موز دیگربه عنوان غذای کناری به ازای ۲ نفر استفاده نمایید.

روغن برای سرخ کردن

نمک

سیر له شده،پودر فلفل قرمز تند،بقیه ادویه جات در صورت دلخواه(اختیاری)

سس های پیشنهادی برای همراهی با این غذا:

سس آجی کریولو،سس گوجه فرنگی تند،سس چیمیچوری یا سس گشنیز


طرز تهیه:

روش سرخ کردن به میزان دوبار:

موزها را پوست بگیرید:راحتترین روش جهت پوست گرفتن موز این است است که ابتدا از یک گوشه موز به اندازه ضخامت پوست موز یک برش طولی ایجاد کرده سپس این برش را به طور کامل ادامه بدهید تا پوست موز گرفته شود.

موزها را به صورت مورب یا به همان صورت صاف به تکه های کلفت برش بزنید.

داخل ماهی تابه گودی  روغن را روی شعله ملایم گرم نمایید.میزان روغن در حدی باشد که سطح تکه های موز را  بپوشاند.دمای روغن بایستی ۱۷۵ درجه سانتی گراد گردد.موزها را تا حدی که شروع به زرد شدن نموده اما طلایی نشوند سرخ نمایید.

تکه های موز را از داخل ماهی تابه خارج نموده روی حوله کاغذی قرار داده تا روغن اضافیشان جذب حوله گردد.

به کمک ته لیوان یا ته کاسه کوچک  به آرامی تکه های موز_بهتر است که درحالت گرم باشند- را در حدی که ترک برندارند پرس نمایید.

روی تکه های موز نمک و مابقی ادویه جات(در صورت استفاده سیر خام رنده شده آن را روی تکه های موز بمالید.)را بپاشید.

روغن را دوباره و اینبار به میزان ۱۹۰ درجه سانتی گراد گرم کرده تکه های موز را تا حدی که هر دو طرفشان طلایی گردد سرخ نمایید.

موزهای سرخ شده را از داخل روغن خارج نموده داخل حوله کاغذیشان قرار داده روی آن ها در صورت نیاز ادویه اضافی بپاشید.

پاتاکونز را به عنوان استارتر یا غذای کناری همراه با سس های گفته شده سرو نمایید.

روش آب پز و سرخ کردن موز:

موزها را پوست گرفته نصفشان نموده آنها را همراه با آب کافی داخل قابلمه قرار دهید.

بگزارید آب به جوش آمده موزها را به مدت ۲۵ دقیقه یا تا زمانی که نرم شوند آب پز نمایید.

قابلمه حاوی موز را از روی اجاق بردارید-موزها همچنان بایستی داخل آب باشند.

موزها را از داخل آب خارج کرده آنها را به تکه ای کلفت برش زده به آرامی پرسشان نمایید.(تا حدی که میتوانید جلوی ترک خوردنشان را بگیرید.)

روی تکه های موز نمک و مابقی ادویه جات را بپاشید.

ماهی تابه حاوی روغن را روی شعله زیاد حرارت داده هر دو طرف تکه های موز را تا زمانی که طلایی گردند سرخشان نمایید.

چیپس موز را به داخل حوله کاغذی انتقالشان داده تا روغن اضافیشان جذب حوله گردد.

در صورت نیاز نمک و ادویه جات اضافیتری را روی تکه های موز پاشیده آنها را به صورت گرم  با سس تند سرو نمایید.

منبع:

 

در کانال تلگرام و اینستاگرام که حاوی مطالب متنوع تری است به ما بپیوندید:

 

کانال تلگرام ما: @creativechief
صفحه اینستاگرام ما: ashpaz_khallagh

 

 

 

 

 

 

 

 

 

درباره‌ی آشپز خلاق

Check Also

چیفریجو،مخصوص کشور کاستاریکا

مواد لازم: ۱۱۵ گرم گوشت پخته شده که به تکه های مکعبی شکل خرد شده …

پاسخی بگذارید