جمعه , ۲۶ مهر ۱۳۹۸
خانه / انواع دسرها / انواع دسرهای دیگر / دولکده زاپالو یا کدوحلوایی کاراملیزه شده در شربت اسپایسی،مخصوص کشور اکوادور

دولکده زاپالو یا کدوحلوایی کاراملیزه شده در شربت اسپایسی،مخصوص کشور اکوادور

مواد لازم:

  • ۱ عدد کدوحلوایی کوچک یا متوسط
  • ۴۵۰ گرم شکر قهوه ای
  • ۵ عدد چوب دارچین
  • ۵ عدد میخک صدپر
  • ۳ عدد فلفل فرنگی
  • ۳ فنجان آب

 جهت سرو با این خوردنی:

  • پنیر تازه اسلایس شده،مثل پنیر موزارلا

طرز تهیه:

کدوحلوایی را بخوبی شسته آن را اسلایس نموده تمامی دانه ها و پرزها را از آن جدا نمایید.

اسلایس های کدوحلوایی را به تکه هایی در سایز متوسط برش زده آنها را داخل قابلمه بزرگی همراه با شکر قهوه ای بریزید.

آب را به داخل قابلمه اضافه نموده روی شعله ملایم بگزارید به جوش آید.درب قابلمه را قرار داده تا حدود ۳۰ دقیقه کدوحلوایی داخل قابلمه بپزد.(در این مرحله فلفل فرنگی ریز خرد شده،چوب دارچین و میخک صدپر را اضافه نمایید.)

درب قابلمه را برداشته به مدت ۱ دقیقه یا تا زمانی که شربت غلیظ تر شود به جوشاندن و پختن کدوحلوایی ادامه دهید.

کدوحلوایی کاراملیزه شده را با اسلایس های پنیر تازه ای مثل موزارلا سرو نمایید.

منبع:

 

در کانال تلگرام و اینستاگرام که حاوی مطالب متنوع تری است به ما بپیوندید:

کانال تلگرام ما: @creativechief
صفحه اینستاگرام ما: ashpaz_khallagh

درباره‌ی آشپز خلاق

Check Also

کیک بلک فارست(کیک جنگل سیاه)،مخصوص کشور آلمان

مواد لازم: یک و دو سوم پیمانه آرد ۱ قاشق چایخوری کربنات سدیم ۱ قاشق …

پاسخی بگذارید