دوشنبه , ۲۹ مرداد ۱۳۹۷
خانه / استارتر / انواع غذاهای مزه دار / پنکیک سیب زمینی شکم پر،به شیوه اکوادوریها

پنکیک سیب زمینی شکم پر،به شیوه اکوادوریها

مواد لازم:

  • ۵ عدد سیب زمینی بزرگ،به تکه هایی برش خورده
  • ۲ قاشق غذاخوری روغن
  • نصف فنجان پیاز سفید خرد شده
  • ۱ فنجان پنیر موزارلای رنده شده
  • نمک

خوردنی های همراه جهت سرو:

  • سس سالسا د-مانی
  • سالاد پیازوگوجه
  • اسلایس های آووکادو به همراه برگ کاهو
  • نیمرو
  • سوسیس سرخ شده
  • سس آجی کریولو

طرز تهیه:

سیب زمینی ها را تا حدی که نرم شوند آب پز نمایید.

روغن را داخل ماهی تابه روی شعله ملایم حرارت داده به داخلش پیازخرد شده را اضافه نموده تا زمانی که پیازها نرم شوند آنها را تفت دهید.

سیب زمینی ها را له کرده به آن مخلوط پیاز و نمک را اضافه کرده همگی را با یکدیگر مخلوط نمایید.

روی سیب زمینی له شده را پوشانده بگزارید در دمای اتاق به مدت یک ساعت به همین حالت بماند.

خمیر سیب زمینی را به توپ هایی به سایز توپ گلف در آورید.

در وسط توپ های سیب زمینی گودالی ایجاد کرده این گودال را با پنیر رنده شده پر نمایید.

تمامی توپ های سیب زمینی شکم پر را به حالت پنکیک در آورده آنها را به مدت نیم ساعت الی یک ساعت در داخل یخچال استراحت دهید.

پنکیک های  شکم پر سیب زمینی را تا زمانی که هر دو طرفشان قهوه ای رنگ گردند داخل ماهی تابه داغ پخته فقط به هنگام برگرداندنشان مراقب باشید زیرا بافتشان حساس میباشد.

غذا را با نیمرو،سس سالسا د-مانی،سالاد پیازوگوجه،اسلایس های آووکادو و سس آجی کریولو سرو نمایید.

منبع:

 

در کانال تلگرام و اینستاگرام که حاوی مطالب متنوع تری است به ما بپیوندید:

کانال تلگرام ما: @creativechief
صفحه اینستاگرام ما: ashpaz_khallagh

درباره‌ی آشپز خلاق

Check Also

بالیاداس،مخصوص کشور هندوراس

مواد لازم: به منظور تهیه خمیر: آرد ۲ پیمانه(آرد ذرت) ۱ قاشق چایخوری بکینگ پودر …

دیدگاهتان را بنویسید