سه شنبه , ۴ تیر ۱۳۹۸
خانه / غذاها / کارهای خمیری / تعریف کیک های کرم دار / کیک مولتن بریگادیرو،مخصوص کشور برزیل

کیک مولتن بریگادیرو،مخصوص کشور برزیل

مواد لازم:

به جهت تهیه بریگادیرو:

  • ۳۵۰ میلی لیتر شیر تغلیظ شده شیرین شده
  • ۱ قاشق چایخوری پودر کاکائو(شیرین نباشد)
  • ۵۷ گرم شکلات سیاه ۷۰% خرد شده

به جهت تهیه کیک:

  • یک قالب کره بدون نمک
  • ۲ عدد تخم مرغ کامل
  • زرده ۲ عدد تخم مرغ
  • یک هشتم قاشق چایخوری نمک
  • ۱ قاشق غذاخوری شکر
  • ۱ قاشق چایخوری عصاره وانیل
  • یک چهارم فنجان آرد همه منظوره الک شده با اضافه مقدار بیشتری جهت قالب ها

طرز تهیه:

فر را از قبل در دمای ۱۷۷ درجه سانتی گراد تنظیم نموده گرم نمایید.

به جهت تهیه بریگادیرو:

داخل قابلمه شیر تغلیظ شده،پودر کاکائو وشکلات را ریخته روی شعله ملایم با همزدن مداوم مخلوط اجزای ترکیبی را به جوش آورید.زمانیکه مخلوط شروع به جوشیدن نمود و شکلات آب شد،حرارت را کم کرده به مدت ۵-۳ دقیقه دیگر به همزدن ادامه داده تا مخلوط غلیظ تر گردد.ماده خمیری روان  و غلیظ ایجاد شده را(از آنجایی که حالت روان دارد.)به داخل کاسه ای مننقل نمایید.(بدون اینکه که به کف قابلمه قاشق بزنید تا خمیر شکلاتی را به داخل کاسه بریزید.)

به جهت آماده سازی خمیر کیک:

داخل قابلمه کوچکی روی شعله کم کره را آب کرده بریگادیرو را به داخل قابلمه ریخته به شدت آن را هم بزنید تا کاملا یکدست گشته و حالت کاملا روان پیدا کند.در ابتدا ممکن است که مخلوط حالت دلمه و بریده بریده پیدا کرده و شما را ناامید کند اما جای ناامیدی نیست چرا که با هم زدن مداوم مخلوط دوباره یکدست خواهد شد.

داخل کاسه ای جداگانه تخم مرغ های درسته،زرده تخم مرغ ها،نمک،شکر و عصاره وانیل را ریخته همگی را با یکدیگر هم زده مخلوط حاصل را به داخل بریگادیرو اضافه نموده هر دو را تا زمانی که هموژن شوند هم بزنید.آرد را به مخلوط جدید اضافه کرده به کمک اسپاتولا یا همان کاردک آن را هم بزنید.

خمیر کیک را داخل فنجان های پوشیده شده با فویل آلومینیومی ریخته تا حدی که حدود ۶ میلی متر از سر فنجان خالی بماند.شما میتوانید که ماده خمیری تا همین مرحله ای که گفته شد درست نموده به مدت ۵ روز داخل یخچال نگه داری نمایید.

کیک را داخل فر از قبل گرم شده به مدت ۹-۷ دقیقه پخت نموده(یا تا زمانی که لبه های کیک سفت شده اما بخش میانی اش هنوز نرم می باشد.)

کیک های پخته شده را به داخل بشقاب مخصوص دسر برگردانده با بستنی سرو نمایید.(پسته،زنجبیل،نارگیل یا وانیل طعم هایی هستند که در خوش طعم شدن این دسر نقش زیادی را ایفا مینمایند.)

منبع

 

در کانال تلگرام و اینستاگرام که حاوی مطالب متنوع تری است به ما بپیوندید:

کانال تلگرام ما: @creativechief
صفحه اینستاگرام ما: ashpaz_khallagh

 

 

درباره‌ی آشپز خلاق

Check Also

شیرینی لقمه ای اسپرسو،مخصوص کشور ایتالیا

مواد لازم: ۱ قاشق غذاخوری قهوه اسپرسوی فوری ۳ قاشق چایخوری آب جوش ۳ پیمانه …

دیدگاهتان را بنویسید