پنج شنبه , ۲ خرداد ۱۳۹۸
خانه / غذاها / تعریف شیرینی ها / شیرینی های شربت دار / بونبونز شیشه ای،مخصوص کشور برزیل

بونبونز شیشه ای،مخصوص کشور برزیل

مواد لازم:

  • ۳۵۰ میلی لیتر شیر تغلیظ شده و شیرین شده
  • ۱ قاشق غذاخوری کره آب شده در دمای محیط
  • ۱ قاشق چایخوری عصاره وانیل
  • ۲ فنجان پودر نارگیل کاملا شیرین
  • ۳ فنجان شکر تصفیه شده
  • یک و یک چهارم فنجان آب(۳۰۰ میلی لیتر)
  • ۱ قاشق غذاخوری سرکه سفید یا سرکه سیب

طرز تهیه:

داخل ماهی تابه نچسب متوسطی شیر تغلیظ شده و کره را با یکدیگر مخلوط نموده روی شعله بزرگتر یا شعله کوچکتر اجاقتان این مخلوط را با همزدن مداوم تا زمانیکه غلیظ تر گردد بپزید.(طوری که اگر با قاشق چوبی آن را هم میزنید کف قابلمه به راحتی دیده شود.)میزان غلظت مخلوط بایستی درحدی باشد که کف قابلمه به مدت دو ثانیه قبل از اینکه مخلوط دوباره حالت یکنواخت به خود بگیرد دیده شود.

ماهی تابه حاوی مخلوط را از روی اجاق برداشته عصاره وانیل و پودر نارگیل را به داخلش اضافه کرده همگی را تا زمانی که مخلوط هموژن و یکنواختی بدست آید هم بزنید.مخلوط را داخل بشقاب چرب شده ای قرار داده بگزارید تا به دمای اتاق برسد.سپس با دستان تقریبا چرب خود(یا اصلا چرب نکنید چرا که مخلوط به قدری غلیظ میباشد که به دستتان به سختی بچسبد.) از مخلوط تکه هایی جدا کرده گردشان کرده به شکل توپ درآورید.

در این بین،داخل ماهی تابه نچسب متوسط دیگری شکر،آب و سرکه را تا زمانی که ترکیب گردند با یکدیگر مخلوط کرده هم بزنید.بگزارید تا مخلوط بدون هم زدن روی شعله بزرگتر به جوش آمده.(این باعث میشود تا مخلوط کاراملیزه شده قندیل نبسته از کریستالی شدنش جلوگیری گردد.)تا زمانی که شکر کاملا حل گشته رنگ عسلی طلایی/قهوه ای روشن به خود بگیرد.(توجه کنید که کارمل نبایستی تیره گردد درغیراینصورت بونبونز شیشه ای تلخ خواهد شد).۷-۵ دقیقه از شروع اولین غل زدن مرتب به داخل ماهی تابه نگاه کنید که شکر کاراملیزه شده تیره رنگ نگشته حتی نسوزد.

شعله را کم کرده،ماهی تابه را کج کرده سپس هرکدام از توپ های نارگیلی را داخل کارامل فرو برده به آن آغشته نمایید.به منظور این کار شما میتوانید یک عدد خلال دندان به داخل هر یک از توپ ها فرو برده آن ها را داخل کارامل چرخانده تا کارامل اضافی هم از آنها جدا گردد یا اینکه از یک چنگال به جهت این کار استفاده نمایید.

توپ های کاراملیزه شده را روی کاغذ روغنی پهن شده داخل سینی قرارداده توپ ها را روی کاغذها سر داده یا از چسبیدنش را به کاغذ روغنی ازبین ببرید. بگزارید تا کارمل کاملا روی توپ ها بنشیند.به کمک چاقوی تیزی کارامل اضافی را ازکف توپ ها جدا کنید.(فقط حواستان باشد که موقع جداکردن کارامل های اضافه به بونبونزها فشار زیادی با انگشت خود ایجاد نکنید درغیر اینصورت بونبونزها ترک برخواهند داشت.)

بونبونزهای شیشه ای را داخل فنجان های بونبون(آب نبات فرنگی)قرار داده یا اینکه سلفون پیچشان نموده به صورت آب نبات سروشان نمایید.

منبع

در کانال تلگرام و اینستاگرام که حاوی مطالب متنوع تری است به ما بپیوندید:

کانال تلگرام ما: @creativechief
صفحه اینستاگرام ما: ashpaz_khallagh

درباره‌ی آشپز خلاق

Check Also

رول سیب زمینی کاراملی،مخصوص کشور آمریکا(ایالت مونتانا)

مواد لازم: دو و نیم الی ۳ پیمانه آرد همه منظوره نیم پیمانه شکر یک …

دیدگاهتان را بنویسید