شنبه , ۳۰ تیر ۱۳۹۷
خانه / غذاها / انواع غذاهای سبزیجاتی / سیب زمینی در سس بادام زمینی،مخصوص کشور بولیوی

سیب زمینی در سس بادام زمینی،مخصوص کشور بولیوی

مواد لازم:

  • ۲۳۰ گرم بادام زمینی خام ،پوست گرفته شده
  • ۸ عدد سیب زمینی پوست آب پز شده و پوست گرفته شده
  • ۲ قاشق چایخوری پودر فلفل قرمز تند
  • ۱ فنجان آب
  • ۴ فنجان شیر
  • یک عدد کاهوی درسته یا اینکه یک دسته کاهو
  • یک عدد گوجه فرنگی اسلایس شده
  • ۲ عدد تخم مرغ آب پز شده
  • ۳ قاشق چایخوری نمک
  • ۳ عدد برش طولی از پنیر سفید سفت

طرز تهیه:

سیب زمینی ها را شسته در قابلمه ای پر از آب در حال جوش آب پز نمایید.

بادام زمینی های خام ر ابه مدت یک دقیقه داخل آب جوش  بپزید.آنها را روی یک حوله کاغذی قرار داده با دستتان به صورت خیلی سفت آنها را مالیده تا پوست روییشان جدا گردد.بادام زمینی های پوست گرفته شده را داخل بلندر یا مخلوط کن همراه با شیر میکس کرده تا زمانی که سس غلیظی ایجاد گردد.

داخل قابلمه ای سس بادام زمینی،پودر فلفل قرمز تند،آب و میزانی نمک را ریخته مخلوطشان را به مدت ۱۵ دقیقه یا تا زمانی که حالت سس غلیظ و خامه ای مانندی  را به خود بگیرد پخت نمایید.

داخل بشقاب سرو را ابتدا با برگ های کاهو کاملا بپوشانید.روی آن ۳-۲ عدد سیب زمینی درسته آب پز شده قرار داده،سس بادام زمینی را روی سیب زمینی ها بریزید.در گوشه ای از بشقاب اسلایس های گوجه فرنگی را قرار داده درکنار گوجه فرنگی ها یک عدد تخم مرغ آب پز اسلایس شده را قرار دهید.در کنار تخم مرغ ها نیز ۳ عدد برش طولی از پنیر سفید سفت را قرار دهید.(از زیتون ترجیحا مشکی رنگ نیز در کنار غذایتان میتوانید استفاده کنید.)

من%

درباره‌ی آشپز خلاق

Check Also

ژامبون_سیب زمینی سرخ شده،مخصوص کشور آمریکا(ایالت آیداهو)

مواد لازم: ۳ کیلو سیب زمینی اسلایس شده طوری که ضخامت هر یک از اسلایس …