جمعه , ۲۶ مهر ۱۳۹۸
خانه / انواع دسرها / انواع دسرهای دیگر / تاوا-تاواس،مخصوص کشور بولیوی

تاوا-تاواس،مخصوص کشور بولیوی

مواد لازم:

  • ۲ پیمانه آرد همه منظوره
  • ۲ قاشق چایخوری بکینگ پودر
  • ۱ قاشق چایخوری نمک
  • ۱ قاشق غذاخوری نمک
  • ۱ قاشق غذاخوری کره نرم شده
  • ۲ عدد تخم مرغ هم زده شده
  • نصف پیمانه آب
  • روغن مایع جهت سرخ کردن
  • عسل
  • پودر شکر

طرز تهیه:

درکاسه ای بزرگ،آرد،بکینگ پودر و شکر را با یکدیگر مخلوط کرده هم بزنید.

کره نرم شده را به مخلوط آرد اضافه نموده با به کارگیری اسپاتولا بخوبی هر دو را مخلوط نمایید.

تخم مرغ ها را به مخلوط یاد شده اضافه نموده مقداری آب به مخلوط اسپری کرده همگی را با یکدیگر میکس نمایید.دوباره به مخلوط آب اضافه نموده به هم زدن ادامه داده تا جایی که مخلوط نهایی انسجام یابد.

خمیر تشکیل شده را روی سطح کاری که آردپاشی کرده قرار داده آن را تا زمانی که نرم گردد ورز دهید.(حدود ۲ دقیقه)

خمیر را داخل کاسه ای قرار داده روی آن را با حوله ای پوشانده به مدت ۱۰ دقیقه استراحتش دهید.

بعد از اینکه خمیر استراحت نموده آن را روی سطح کار آرد پاشی شده قرار داده با وردنه در حدی باز کنید که ضخامت خمیر ۰٫۲ سانت گردد.

به کمک پیتزا بر یا قالب لوزی شکل(کاتر لوزی شکل)روی خمیر اشکال لوزی ایجاد نمایید.روی لوزی های خمیری را پوشانده به مدت ۵ دقیقه نیز آنها را استراحت دهید.

در این حین،روغن را داخل قابلمه ای گود حرارت دهید.

۵-۶ عدد از خمیرهای لوزی را همزمان داخل روغن انداخته  تا زمانی که باد کرده و طلایی شوند سرخشان نمایید.(هر دو طرف خمیرها بایستی سرخ شوند.)

تاوا-تاواس های سرخ شده را روی حوله کاغذی قرار دهید تا روغن اضافیشان جذب کاغذ گردد.

به هنگام سرو تاوا-تاواس ها را روی بشقاب موردنظر قرار داده روی آن ها عسل ریخته سپس پودر شکر بپاشید.

منبع

 

در کانال تلگرام و اینستاگرام که حاوی مطالب متنوعتری است به ما بپیوندید:

کانال تلگرام ما: @creativechief
صفحه اینستاگرام ما: ashpaz_khallagh

 

درباره‌ی آشپز خلاق

Check Also

پیتزا کینا،مخصوص کشور ایتالیا

مواد لازم: به جهت تهیه خمیر: ۱ قاشق غذاخوری خمیرمایه خشک اکتیو دو و  نیم …

پاسخی بگذارید