شنبه , ۱۰ اسفند ۱۳۹۸
خانه / غذاها / کارهای خمیری / تعریف کیک های کرم دار / کیک کوکی کرم شکلاتی،به شیوه پاراگوئه ای ها

کیک کوکی کرم شکلاتی،به شیوه پاراگوئه ای ها

مواد لازم:

  • ۴ پیمانه آرد همه منظوره
  • یک و یک چهارم پیمانه شکر
  • نصف قاشق غذاخوری بکینگ پودر
  • یک پینچ نمک
  • ۱ قاشق چایخوری پوست رنده شده لیمو
  • یک چهارم پیمانه کره نرم شده
  • ۱ عدد تخم مرغ هم زده شده
  • ۱ قاشق چایخوری آب لیمو
  • نیم پیمانه شیر

به منظور تهیه ماده داخلی کرم شکلاتی:

  • ۳ قاشق غذاخوری نشاسته
  • یک سوم پیمانه شکر
  • ۳ قاشق غذاخوری پودر کاکائو
  • زرده دو عدد تخم مرغ،اندکی هم زده شده
  • ۲ پیمانه شیر
  • ۱ قاشق چایخوری عصاره وانیل

به منظور تهیه سس کارامل:

  • ۱ پیمانه شکر قهوه ای
  • ۱ پیمانه شکر تصفیه شده
  • دو سوم پیمانه آب

به منظور تهیه بیرونی ترین لایه:

  • ۲ قاشق غذاخوری کره
  • یک سوم پیمانه شکر
  • یک سوم پیمانه جو پرک

طرزتهیه:

به منظور تهیه کیک:

اجاق را روی ۲۰۴ درجه سانتیگراد تنظیم کرده روشن نمایید.

آرد،شکر،بکینگ پودر و نمک را با یکدیگر الک نمایید.پوست رنده شده لیمو را به آنها اضافه کرده همگی را با یکدیگر میکس نمایید.کره را به مخلوط آرد اضافه نموده با انگشت کل مواد را هم بزنید.بعدتخم مرغ،آب لیمو و شیر را به مخلوط اضافه نموده به خوبی تا شکل داده شدن خمیر آن را ورز دهید.خمیر را به ۵ قسمت مساوی تقسیم نمایید.هر یک از خمیرها را با وردنه به شکل دایره تا جایی که هرکدامشان ۲۵ سانتیمتر قطر داشته باشند باز نمایید.گردیها را داخل سینی  چرب شده مخصوص کوکی قرار داده آنها را در فر از قبل حرارت داده شده به مدت ۸ دقیقه تا زمانی که اندکی قهوه ای رنگ شوند بپزید.بگزارید تا کیک ها خنک شوند.

لایه های کیک را روی یکدیگر قرار دهید.روی هر لایه کرم شکلاتی داغ را ریخته در نهایت روی کیک ها سس کارامل ریخته جو دو سر بپاشید.

کیک کوکی را قبل از سرو نمودن به مدت حداقل ۳ ساعت داخل یخچال قرار دهید تا خنک شود.

به جهت درست کردن کرم شکلاتی:

نشاسته،شکر،زرده های تخم مرغ و پودر کاکائو را بخوبی با یکدیگر مخلوط نموده به کناری بگذارید.روی آب گرم شیر را حرارت داده به آن مخلوط کاکائو را به تدریج اضافه نموده تا زمانی که مخلوط غلیظی ایجاد شود به هم زدن به صورت مداوم ادامه دهید.درنهایت سس غلیظ شکلاتی را از روی حرارت برداشته به آن عصاره وانیل را اضافه نمایید.

به جهت تهیه سس کارامل:

داخل قابلمه ای شکر و آب را با یکدیگر روی شعله ملایم مخلوط کرده به همزدن هر دو تا زمانی که شکر حل شود ادامه دهید.شعله را زیاد کرده اجازه دهید مخلوط یاد شده به مدت ۱۰ دقیقه بدون هم زدن به جوشیدن ادامه دهد.

به جهت تهیه تاپینگ جو پرک:

کره را داخل ظرف روی شعله ملایم آب کنید.شکر و جوپرک را به داخل کره اضافه کرده تا زمانی که مخلوطشان قهوه ای رنگ شود هر دو را هم بزنید.

منبع

 

در کانال تلگرام و اینستاگرام که حاوی مطالب متنوعتری است به ما بپیوندید:

کانال تلگرام ما: @creativechief
صفحه اینستاگرام ما: ashpaz_khallagh

 

 

درباره‌ی آشپز خلاق

Check Also

شیرینی گلوله برفی،مخصوص کشور ایتالیا

مواد لازم: ۲ پیمانه آرد همه منظوره سه چهارم پیمانه پودر بادام یک پینچ نمک …

پاسخی بگذارید