پنج شنبه , ۲۹ فروردین ۱۳۹۸
خانه / انواع غذاهای آمریکای جنوبی / غذاهای کشور پرو / پودینگ برنج،به شیوه پروی ها

پودینگ برنج،به شیوه پروی ها

مواد لازم:

  • ۲ پیمانه شیر
  • ۲ عدد چوب دارچین
  • ۴ عدد میخک صدپر
  • نصف قاشق چایخوری انیسون یا بادیان رومی
  • نصف پیمانه برنج
  • یک چهارم قاشق چایخوری نمک
  • یک پیمانه شیر
  • یک پیمانه آب
  • یک پیمانه شیر قهوه ای
  • نصف پیمانه نارگیل رنده شده
  • نصف پیمانه کشمش
  • یک قاشق چایخوری کره
  • یک قاشق چایخوری اسانس وانیل
  • نیم پیمانه گردوی برشته شده و خرد شده

طرز تهیه:

داخل قابلمه ای شیر،دارچین،میخک صدپر،انیسون،برنج و نمک را ریخته روی شعله ملایم بگزارید تا مخلوطشان به جوش آید.هنگامی که مخلوط به جوش آمد اجازه دهید تا زمان پخت برنج و تا زمانی که شیر بخار شد به جوشیدن ادامه دهد.(حدود ۲۰ دقیقه)

شیر،آب،شکر قهوه ای،نارگیل رنده شده و کشمش را به مخلوط برنج اضافه نموده روی شعله ملایم تا زمانی که شکر قهوه ای آب شود،برنج خیلی نرم گشته و بافت دسر خامه ای مانند گشته اما هنوز حالت مایع داشته باشد به پخت پودینگ ادامه دهید.

حرارت را کاهش داده،چوب دارچین و میخک صدپر را خارج نمایید.

کره و وانیل را به پودینگ برنج اضافه نموده هم بزنید.بگزارید تا در دمای اتاق خنک شود.

پودینگ را داخل لیوان یا ظرف موردنظرتان سرو نموده روی آن ها گردو بپاشید.

منبع

 

در کانال تلگرام و اینستاگرام که حاوی مطالب متنوعتری است به ما بپیوندید:

کانال تلگرام ما: @creativechief
صفحه اینستاگرام ما: ashpaz_khallagh

 

درباره‌ی آشپز خلاق

Check Also

ماهی پلو،به شیوه پروی ها

مواد لازم: ۴۵۰ گرم فیله ماهی به تکه هایی خرد شده ۴ قاشق غذاخوری سس …

دیدگاهتان را بنویسید