یکشنبه , ۲۵ آذر ۱۳۹۷
خانه / انواع دسرها / انواع دسرهای دیگر / ناپکین شکم پر با دولکه د-لچه،مخصوص کشور پرو

ناپکین شکم پر با دولکه د-لچه،مخصوص کشور پرو

مواد لازم:

  • ۱ پیمانه آرد همه منظوره
  • یک سوم قاشق چایخوری نمک
  • ۶ عدد زرده تخم مرغ
  • یک چهارم پیمانه پیسکو(نوعی شراب)
  • ۲ پیمانه روغن نباتی
  • ۱-۲ پیمانه دولکه د-لچه
  • نیم پیمانه پودر قند

طرز تهیه:

آرد و نمک را با همدیگر الک نموده روی میز کار بریزید.

زرده های تخم مرغ و پیسکو را به مخلوط آرد اضافه نموده با انگشتان خود همگی مواد را تا جایی که خمیر تشکیل شود هم بزنید.

خمیر را تا جایی که یکدست و نرم گشته و به دستتان نچسبد ورز دهید.خمیر را به شکل گرد تبدیل کرده داخل ظرفی چرب شده قرار داده روی آن سلفون گذاشته بگذارید به مدت ۲۰ دقیقه در دمای اتاق استراحت نماید.

روی میزکار آرد پاشیده سهم کوچکی از خمیر را برداشته آن را با وردنه به صورت خیلی نازک بازکنید.زمانی که خمیر را به صورت یکدست و نازک بازکردید با کاترهای مربعی مربع های ۵٫۵ سانتی از خمیر جداکنید.

به یک گوشه از خمیرهای مربعی سفید تخم مرغ زرده گوشه مقابل را به گوشه گفته شده چسبانده تا شکل ناپکین یا دستمال کاغذی ایجاد شود.

روغن را داخل قابلمه کوچکی روی شعله ملایم حرارت دهید.

زمانی که روغن گرم شد،ناپکین های خمیری را داخلش به مدت ۳-۲ دقیقه سرخ نمایید.ناپکین ها زمانی آماده اند که داخل روغن شناور گشته اما قهوه ای رنگ نگردند.

ناپکین ها را به روی بشقاب حاوی حوله کاغذی منتقل کرده بگزارید تا خنک گردند.

دولکه د-لچه ها را داخل ماسوره ریخته به کمک ماسوره آنها را داخل ناپکین ها پر نمایید.

پودر قند الک شده را روی ناپکین ها پاشیده ناپکین ها را سرو نمایید.

منبع

درکانال تلگرام و اینستاگرام که حاوی مطالب متنوعتری سات به ما بپیوندید:

کانال تلگرام ما: @creativechief
صفحه اینستاگرام ما: ashpaz_khallagh

 

درباره‌ی آشپز خلاق

Check Also

تورستینی یا شیرینی پیچی،به شیوه اهالی کشور سنت وینسنت

مواد لازم: نیم پیمانه آب گرم یک قاشق چایخوری خمیرمایه فوری یک و نیم پیمانه …

دیدگاهتان را بنویسید