پنج شنبه , ۲۴ آبان ۱۳۹۷
خانه / غذاها / انواع پلو / آروز -کن- کانچاس،مخصوص کشور پرو

آروز -کن- کانچاس،مخصوص کشور پرو

مواد لازم:

۳ پیمانه برنج سفید پخته شده

۴ قاشق غذاخوری روغن نباتی

۱ پیمانه پیاز نگینی خرد شده

۲ حبه سیر

۳ عدد فلفل آجی آماریلوی له شده یا ۲ قاشق غذاخوری آجی سس آجی آماریلو

۱ پیمانه ذرت

۱ پیمانه هویچ نگینی خرد شده

۱ پیمانه فلفل قرمز نگینی خرد شده

۱ پیمانه نخود فرنگی

نیم پیمانه آب

۲ پیمانه عصاره سبزیجات

نمک

فلفل

۲ قاشق غذاخوری گشنیز خرد شده

۲ پیمانه گوش ماهی

لیموی اسلایس شده جهت سرو


طرز تهیه:

روغن را داخل قابلمه ای گرم کرده روی شعله ملایم پیاز و سیر را تا زمانی که نیمه شفاف گردد داخلش تفت داده به آن سس آجی آماریلو یا خود آجی آماریلوی له شده را اضافه کرده همگی را با یکدیگر هم بزنید.

ذرت،هویچ،نخودفرنگی،آب،عصاره سبزیجات،نمک و فلفل را به داخل محتویات قابلمه اضافه نموده چند دقیقه تا حدی که سبزیجات نرم شوند مخلوط را بپزید.به آن برنج پخته شده،فلفل دلمه ای قرمز و گشنیز را اضافه نموده همگی را هم بزنید.

در نهایت گوش ماهی را به غذا اضافه نموده هم زده درب قابلمه را قرار داده شعله را کم کرده بگزارید تا ۵ دقیقه غذا بپزد.گشنیز را به پلو اضافه نموده با اسلایس های لیمو در کنارش غذا را سرو نمایید.

منبع

 

در کانال تلگرام و اینستاگرام که حاوی مطالب متنوعتری است به ما بپیوندید:

کانال تلگرام ما: @creativechief
صفحه اینستاگرام ما: ashpaz_khallagh

درباره‌ی آشپز خلاق

Check Also

بلدرچین شکم پر همراه با سس زغال اخته،به شیوه اهالی آمریکا(ایالت لوئیزیانا)

مواد لازم: ۲ قاشق غذاخوری روغن کانولا ۲۲۵ گرم گوشت چرخ کرده ۱۱۵ گرم جگر …

دیدگاهتان را بنویسید