پنج شنبه , ۳ اسفند ۱۳۹۶
خانه / غذاها / انواع پلو / پلوی آنیپستو،مخصوص کشور پرو

پلوی آنیپستو،مخصوص کشور پرو

مواد لازم:

  • ۶۰ گرم بادمجان به صورت نگینی خرد شده
  • ۱ قاشق غذاخوری روغن زیتون
  • ۲ حبه سیر به صورت نگینی خرد شده
  • ۶۰ گرم فلفل دلمه ای کبابی شده  خرد شده
  • ۱۰۰ گرم گوشت(هر نوعی مرغ،گوشت قرم یا حتی تن ماهی)
  • ۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون
  • ۲ پیمانه برنج سفید
  • ۶۰ گرم گوجه فرنگی پوست گرفته شده و خرد شده
  • ۳ پیمانه آب مرغ
  • نمک
  • فلفل
  • ۱۲عدد برگ ریحان
  • پنیر پارمزان رنده شده
  • ۶۰ گرم زیتون بدون هسته و خرد شده

طرز تهیه:

بادمجان را داخل کاسه ای پر از آب نمک قرار داده از صافی رد کرده خشکشان کرده داخل روغن زیتون تفتشان دهید.

داخل همان ماهی تابه حبه های سیر،فلفل دلمه ای کبابی و گوشت مورد نظرتان را تفت دهید.بادمجان ها را اضافه نموده همگی مواد را با یکدیگر مخلوط نمایید.

داخل قابلمه ای مابقی روغن را حرارت داده برنج را داخلش سرخ نمایید.مخلوط بادمجان و گوجه فرنگی را به داخل برنج اضافه نمایید.آب مرغ یا آب سبزیجات،نمک و فلفل را نیز اضافه کرده بگزارید که آب به جوش آید.شعله را کم کرده درب قابلمه را قرار داده غذا را به مدت ۳۰ دقیقه بپزید.

برگ های ریحان خرد شده،پنیر را اضافه نموده پلو را به زیتون تزئین نمایید.

منبع

 

در کانال تلگرام و اینستاگرام که حاوی مطالب متنوعتری است به ما بپیوندید:

 

کانال تلگرام ما: @creativechief
صفحه اینستاگرام ما: ashpaz_khallagh

 

درباره‌ی آشپز خلاق

Check Also

ماهی پلو،به شیوه پروی ها

مواد لازم: ۴۵۰ گرم فیله ماهی به تکه هایی خرد شده ۴ قاشق غذاخوری سس …

پاسخ دهید