جمعه , ۳۰ شهریور ۱۳۹۷
خانه / انواع دسرها / انواع دسرهای دیگر / کاروب،مخصوص کشور پرو

کاروب،مخصوص کشور پرو

مواد لازم:

  • ۲ پیمانه خامه
  • ۳ قاشق غذاخوری شیره خرنوب
  • ۵ عدد زرده تخم مرغ
  • نصف پیمانه شکر
  • ۱ قاشق چایخوری وانیل
  • به منظور تزئین:
  • خامه هم زده شده
  • توت فرنگی
  • برگ نعناع

طرز تهیه:

فر را از قبل در دمای ۱۴۹ درجه سانتیگراد تنظیم کرده گرم نمایید.آب را داخل کتری ریخته گرم نمایید.

داخل قابلمه ای خامه را با شیره خرنوب مخلوط نموده حرارت داده اجازه ندهید تا به جوش آید.

در این حین یک چهارم پیمانه شکر،زرده تخم مرغ و وانیل را داخل ظرفی  با اسپاتولا یا همزن دستی تا زمانی که بیرنگ شده و غلیظ گردد هم بزنید.خامه گرم را خیلی آرام به داخل مخلوط تخم مرغ اضافه نموده تمام مدت همه مواد را هم بزنید.

داخل ظروف سرامیکی مقاوم در برابر حرارت فر مخلوط را ریخته ظروف را داخل قابلمه بزرگی حاوی ۳ سانت آب گرم یا بیشتر قرار داده داخل این آب داغ مخلوط یاد شده را به مدت ۳۵ دقیقه پخت نمایید.ظروف حاوی کاروب را از داخل فر خارج کرده بگزارید تا خنک گردند.بعد آنها را به داخل یخچال انتقال دده بگزارید کاملا خنک گردند.قبل سرو  داخل هریک از ظروف حاوی کاروب مقدار زیادی  شکر پاشیده(حدود ۲ قاشق چایخوری) و با کمک چراغ جوشکاری تا زمانی که شکر طلایی شود آن را آب کنید

دسر را با خامه هم زده شده،توت فرنگی و برگ نعناع در صورت تمایل تزئین نموده دسر را به صورت سرد سرو نمایید.

منبع

 

درکانال تلگرام و اینستاگرام که حاوی مطالب متنوعتری است به ما بپیوندید:

کانال تلگرام ما: @creativechief
صفحه اینستاگرام ما: ashpaz_khallagh

 

درباره‌ی آشپز خلاق

Check Also

دسر خامه،مخصوص کشور آمریکا(ایالت کنتاکی)

مواد لازم: ۶۸۰ گرم شکر ۴۵۰ گرم کشمش ۲ پیمانه مربای توت فرنگی ۴ پیمانه …

دیدگاهتان را بنویسید