پنج شنبه , ۲۴ آبان ۱۳۹۷
خانه / غذاها / انواع پلو / ریسوتو همراه با سس هیوانسینا،مخصوص کشور پرو

ریسوتو همراه با سس هیوانسینا،مخصوص کشور پرو

مواد لازم:

  • یک چهارم پیمانه روغن زیتون
  • نصف پیمانه پیاز خرد شده
  • یک حبه سیر
  • ۲ پیمانه برنج
  • یک پیمانه آب
  • ۵ پیمانه عصاره گرم سبزیجات
  • نمک
  • فلفل
  • مقداری سس هیوانسینا(این سس ترکیبی از شیر،نمک،پنیر کوئسو فرسکو،روغن نباتی،چند عدد مثلا ۶-۵ عدد بیسکوئیت کراکر،فلفل تند آجی آماریلو میباشد.همه این مواد را داخل بلندر یا مخلوط کن با یکدیگر میکس نمایید.)
  • یک پیمانه پنیر کوئسو فرسکو به صورت نگینی خرد شده
  • جعفری یا تره خرد شده
  • ۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون
  • پنیر پارمزان رنده شده

طرز تهیه:

داخل قابلمه ای روغن را روی شعله متوسط اجاق گرم نموده به آن پیاز وسیر را اضافه کرده شعله را کمتر کرده مخلوط آن دو را تا زمانی که پیاز خیلی نرم به نظر برسد بپزید.برنج،را اضافه نموده همگی را هم زده شعله را به حد متوسط رسانده برنج را به مدت ۵ دقیقه بپزید.

آب را به برنج اضافه نموده مواد را هم زده تا آب به جوش برسد محتویات را تا زمانی که آب کاملا بخار شود بپزید.یک ملاقه از آب سبزیجات را که گرم میباشد به یکباره به مواد اضافه نموده تا زمانی که برنج کاملا پخته و کل مخلوط خامه ای مانند به نظر برسد بارها و بارها آن را هم بزنید.آب یا عصاره را در این لحظه به برنج اضافه نکنید زیرا خمیر خواهد شد.

شعله را بسیار کم نموده سس هیوانسینا را به برنج اضافه کرده در صورت دلخواه خود مقداری ازسبزیجات تازه مثل جعفری یا تره خرد شده را اضافه نموده ۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون را اضافه نموده همه مواد را دوباره هم زده فورا غذا را سرو نمایید.

در این مرحله پنیر کوئسو فرسکویی را که نگینی خرد نموده اید به داخل ریسوتو اضافه کرده هم بزنید تا آب شده به خورد مواد برود.

در صورت نیاز به غذا نمک و فلفل بزنید.(چون داخل سس به حد کافی نمک و فلفل موجود می باشد.)

روی ریسوتو مقداری پنیر پارمزان رنده شده بپاشید.

منبع

 

در کانال تلگرام و اینستاگرام که حاوی مطالب متنوع تری است به ما بپیوندید:

ریکانال تلگرام ما: @creativechief
صفحه اینستاگرام ما: ashpaz_khallagh

 

درباره‌ی آشپز خلاق

Check Also

بلدرچین شکم پر همراه با سس زغال اخته،به شیوه اهالی آمریکا(ایالت لوئیزیانا)

مواد لازم: ۲ قاشق غذاخوری روغن کانولا ۲۲۵ گرم گوشت چرخ کرده ۱۱۵ گرم جگر …

دیدگاهتان را بنویسید