یکشنبه , ۲۹ بهمن ۱۳۹۶
خانه / غذاها / انواع خورشت ها / خورشت گشنیز،مخصوص کشور پرو

خورشت گشنیز،مخصوص کشور پرو

مواد لازم:

  • ۳ پیمانه گشنیز
  • ۲ پیمانه اسفناج
  • نیم پیمانه روغن نباتی
  • ۶۸۰گرم گوشت گاو بدون استخوان برش خورده به تکه های ۵ سانتی
  • یک عدد پیاز قرمز خرد شده
  • ۲ حبه سیر خرد شده
  • ۱ قاشق غذاخوری سس فلفل آجی آماریلو(یا رب فلفل)
  • ۲ عدد سیب زمینی هرکدام به چهار قسمت برش خورده
  • سه چهارم پیمانه نخود فرنگی
  • سه چهارم پیمانه هویچ به صورت نگینی خرد شده
  • نمک
  • فلفل

طرز تهیه:

گشنیز و اسفناج را همراه با یک پیمانه آب داخل بلندر یا غذاساز ریخته همگی را با یکدیگر میکس نموده نگهدارید.

داخل قابلمه روی شعله زیاد روغن را گرم کرده زمانی که خیلی داغ شد تکه های گوشت را داخلش انداخته تا زمانی که قهو ه ای متمایل به طلایی شوند تفتشان دهید.

پیاز،سیر و سس آجی آماریلو را به داخل قابلمه اضافه نموده همگی را با یکدیگر هم زده تا زمانی که پیاز نرم و نیمه شفاف شود مخلوط را بپزید.

مخلوط گشنیز را به داخل محتویات بالا اضافه نموده شعله را به حد متوسط رسانیده خورشت را به طور مداوم هم زده تا زمانی که آب آن بخار شود.

یک قاشق غذاخوری روغن را در صورت نیاز به داخل خورشت اضافه نموده تا سبزیجات سرخ شود.گشنیزو اسفناج در این صورت کم کمک به رنگ سبز تیره در خواهند آمد.

شش پیمانه آب را به داخل خورشت اضافه نموده درب قابلمه را قرار داده، روی شعله متوسط به مدت ۲ ساعت بگزارید تا خورشت کاملا بپزد.در این حین درصورت نیاز به داخل خورشت آب اضافه نمایید.

هنگامی که گوشت کاملا پخت سیب زمینی،نخود فرنگی،هویچ،نمک و فلفل را به داخل خورشت اضافه نموده درب قابلمه را برداشته خورشت را تا زمانی که سبزیجات اضافه شده بپزد(به مدت ۱۵ دقیقه) پخت نمایید.

هنگامی خورشت حاضر است که سبزیجات پخته شده آب خورشت کم شده باشد.

خورشت را با پلو و لوبیا سرو نمایید.

منبع

 

در کانال تلگرام و اینستاگرام که حاوی مطالب متنوعتری است به ما بپیوندید:

کانال تلگرام ما: @creativechief
صفحه اینستاگرام ما: ashpaz_khallagh

درباره‌ی آشپز خلاق

Check Also

خورشت سبزیجات،مخصوص کشور شیلی

مواد لازم: ۱ عدد کدوحلوایی کوچک دانه هایش خارج شده به صورت حلقه حلقه برش …

پاسخ دهید