یکشنبه , ۲۹ بهمن ۱۳۹۶
خانه / غذاها / انواع غذا با گوشت قرمز / پودینگ ذرت،مخصوص کشور پرو

پودینگ ذرت،مخصوص کشور پرو

مواد لازم:

  • یک سوم پیمانه روغن نباتی
  • ۴۵۰ گرم گوشت چرخ شده
  • ۲ عدد پیاز خرد شده
  • ۱ قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
  • نیم پیمانه آب گوشت یا عصاره گوشت
  • نیم پیمانه کشمش
  • ۳ عدد تخم مرغ آب پز خرد شده
  • نیم پیمانه زیتون سیاه اسلایس شده
  • ۴ پیمانه ذرت
  • نیم پیمانه شیر
  • سه چهارم پیمانه کره آب شده
  • ۵ قاشق غذاخوری شکر
  • نمک
  • فلفل
  • ۵ عدد تخم مرغ زرده و سفیده های آن جدا شده
  • زرده یک عدد تخم مرغ که با دو قاشق غذاخوری آب مخلوط شده
  • یک چهارم قاشق چایخوری بادیان رومی یا انیسون

طرز تهیه:

داخل قابلمه ای یک چهارم پیمانه روغن را روی شعله زیاد گرم کرده به آن گوشت چرخ کرده را اضافه نموده به مدت ۱۰ دقیقه با هم زدن مداوم آن را تفت دهید.گوشت را به داخل کاسه منتقل نموده داخل همان قابلمه مابقی روغن را گرم نموده پیاز و سیر را اضافه نموده با هم زدن به مدت چند دقیقه تا زمانی که نیمه شفاف شوند تفتشان دهید.رب گوجه فرنگی و عصاره گوشت را اضافه نموده به مدت ۵ دقیقه محتویات داخل قابلمه را پخته گوشت را به داخل قابلمه برگردانید.محتویات بایستی سسی را تشکیل دهند.

کشمش،تخم مرغ آب پز و زیتون ها را اضافه نموده همه مواد را هم زده شعله را خاموش کنید.

فر را از قبل روی دمای ۱۷۷ درجه سانتیگراد تنظیم نموده داخل بلندر یا غذاساز ذرت را همراه با شیر و کره آب شده میکس نموده به آن شکر،نمک،فلفل و زرده های تخم مرغ را اضافه نموده محتویات را به داخل کاسه ای منتقل نموده آنها را تا زمانی که خیلی نرم به نظر برسند هم بزنید.سفیده های تخم مرغ را تا زمانی که سفت شوند هم زده آن ها را با مخلوط ذرت ترکیب نمایید.

قالب پیرکس مستطیلی شکلی را حاضر نموده نیمی از مخلوط ذرت را داخل قالب ریخته با گوشت پخته شده پوشش داده روی گوشت مابقی مخلوط ذرت را بریزید.روی پودینگ ذرت مخلوطی از آب و زرده تخم مرغ مالیده انیسون یا بادیان رومی پاشیده پودینگ را به مدت ۴۵ دقیقه یا تا زمانی که طلایی رنگ شوند بپزید.

پودینگ ذرت را با سس آجی آماریلو،سس هیوانسینا یا سالسا کریولا سرو نمایید.

منبع

 

در کانال تلگرام و اینستاگرام که حاوی مطالب متنوعتری است به ما بپیوندید:

کانال تلگرام ما: @creativechief
صفحه اینستاگرام ما: ashpaz_khallagh

 

 

درباره‌ی آشپز خلاق

Check Also

چوریلانا،مخصوص کشور شیلی

مواد لازم: ۳ حبه سیر به صورت نگینی خرد شده ۲ قاشق غذاخوری سس سویا …

پاسخ دهید