جمعه , ۷ اردیبهشت ۱۳۹۷
خانه / انواع دسرها / دسرهای میوه ای / شیرینی ناپلئونی،به شیوه پروی ها

شیرینی ناپلئونی،به شیوه پروی ها

مواد لازم:

به منظور تهیه شیرینی ناپلئونی:

  • ۸۵ گرم نارگیل خشک رنده شده
  • ۲ قاشق غذاخوری شکر قهوه ای
  • ۱۵ ورقه خمیر فیلو یا همان خمیر یوفکا
  • نیم پیمانه کره آب شده

به منظور تهیه بخش خامه ای (کرمه برولی):

  • ۴ پیمانه خامه غلیظ
  • ۱۰ عدد زرده تخم مرغ
  • ۱ پیمانه شکر
  • ۱ قاشق چایخوری عصاره وانیل

به منظور تزئین نمودن شیرینی:

  • ۱ پیمانه چریمویا(میوه ای است خوراکی در پرو کاشت میشود شما از میوه ای دیگر استفاده کنید)پوست گرفته و ورقه ورقه شده
  • ۱ پیمانه تمشک
  • ۲ شاخه نعناع
  • یک بسته یک لیتری سربیت نارگیل(اختیاری) (سربیت نارگیل در حقیقت تقریبا مثل بستنی میماند که مخلوطی از شیر نارگیل،خامه یا کرم نارگیل،یک ونیم پیمانه آب،نیم پیمانه نارگیل رنده شده است که مخلوط اینها بعد از خنک شدن وارد بستنی ساز شده بعد از این مرحله فریز شده تا سفت شود.)
  • ۱ پیمانه سس تمشک(اختیاری)

طرز تهیه:

فر را از قبل در دمای ۲۰۴ درجه سانتیگراد تنظیم نموده روشن نمایید.

روی سطح تمیزی یک ورقه از خمیر فیلو را پهن نمایید.

روی ورقه کره آب شده مالیده اندکی شکر وبعد اندکی نارگیل رنده شده بپاشید.

روی ورقه قبل ورقه ی جدیدی را قرار داده همان کارهای قبلی را انجام دهید این کار را سه بار تکرار کنید.کل خمیر را به شکل های مثلثی یا مربع به ابعادی به طول ۸ سانت برش بزنید.

خمیرهای برش خورده را روی کاغذ روغنی چرب شده پهن شده بر روی سینی فر قرار دهید.

شیرینی ناپلئونی را به مدت ۵ دقیقه یا تا زمانی که طلایی روشن گردد بپزید.بعد از پخت بگذارید داخل فر خاموش مانده بعد ازمدتی خنک شود.

به منظور تهیه بخش خامه ای مانند شیرینی ناپلئونی یا به زبان پروی ها کرمه برولی:

فر را از قبل در دمای ۱۹۳  درجه سانتیگراد تنظیم نموده روشن نمایید.

خامه را داخل قابلمه ای متوسط ریخته بگزارید تا به جوش برسد.

در این حین زرده های تخم مرغ و شکر را تا زمانی که مخلوطشان بیرنگ گردد با یکدیگر هم بزنید.خامه به جوش آمده را به مخلوط زرده تخم مرغ اضافه کرده تمام مدت همش بزنید.کف تشکیل شده را از روی مخلوط بردارید.

داخل ۸ عدد ظرف رامکین مخلوط بدست آمده را ریخته آنها را به مدت ۳۰ دقیقه بپزید.بعد بگزارید خنک شوند.

به منظور نهایی کردن شیرینی:

داخل ظرف سرو موردنظر به ترتیب یک قاشق غذاخوری کرمه برولی،یک عدد شیرینی ناپلئونی روی کرمه برولی،یک قاشق غذاخوری کرمه برولی روی شیرینی،یک ورقه چریمویا(یا هر میوه ی دیگر) و مقداری تمشک قرار دهید.

لایه ها را مثل بالا ادامه داده درنهایت با ریختن کرمه برولی و قرار دادن چریمویا کار تهیه شیرینی را تمام کنید.

یک اسکوب از سربیت نارگیل را درکنار شیرینی ناپلئونی قرار داده(اختیاری)،و با برگهای نعناع ومقداری سس تمشک(اختیاری) شیرینی و  ظرف سرو را تزئین نمایید.

نحوه تهیه سس تمشک:

داخل بلندر یا مخلوط کن ۲ پیمانه تمشک،۳-۲ قاشق غذاخوری شکر و آب نصف یک عدد لیمو را ریخته همگی را با یکدیگر هم زده مخلوط را از داخل صافی رد نموده داخل یخچال قرار داده  تا زمانی که به جهت استفاده آماده شود.

منبع

 

در کانال تلگرام و اینستاگرام که حاوی مطالب متنوعتری است به ما بپیوندید:

 

کانال تلگرام ما: @creativechief
صفحه اینستاگرام ما: ashpaz_khallagh

 

 

 

درباره‌ی آشپز خلاق

Check Also

پودینگ ذرت،مخصوص کشور پرو

مواد لازم: یک سوم پیمانه روغن نباتی ۴۵۰ گرم گوشت چرخ شده ۲ عدد پیاز …

دیدگاهتان را بنویسید