جمعه , ۷ اردیبهشت ۱۳۹۷
خانه / غذاها / انواع خورشت ها / خورشت کازولا،مخصوص کشور شیلی

خورشت کازولا،مخصوص کشور شیلی

مواد لازم:

  • ۴۵۰ گرم گوشت گاو(قسمت سرسینه)
  • ۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون
  • ۱ عدد پیازپوست گرفته شده و به چهار قسمت برش خورده
  • ۱ قاشق چایخوری آویشن کوهی
  • ۱ قاشق چایخوری پودر زیره سبز
  • نمک
  • پودر فلفل سیاه
  • ۸ عدد سیب زمینی
  • ۲ عدد هویچ پوست گرفته شده و به چهار قسمت برش خورده
  • یک عدد فلفل دلمه ای سیر یا قرمز که دانه هایش خارج شده و به چهار قسمت برش خورده
  • ۱ ساقه کرفس خرد شده
  • کدوحلوایی که به تکه هایی ۵ سانتی برش خورده
  • ۱ پیمانه برنج
  • ۵-۶ پیمانه آب جوش
  • ۲ عدد ذرت هر کدام  به چهار حلقه برش خورده
  • ۱ پیمانه نخود فرنگی یا لوبیا سبز
  • ۲ قاشق غذاخوری گشنیز خرد شده

طرز تهیه:

گوشت را به ۸ تکه مساوی خرد نموده روغن را داخل قابلمه بزرگی داغ کرده گوشت را به آن اضافه نموده تا زمان قهوه ای شدنش بخوبی تفتش دهید.پیاز،آویشن کوهی،زیره،نمک و فلفل را اضافه نموده همگی را هم زده پخت را روی شعله ملایم به مدت ۵ دقیقه ادامه دهید.

سیب زمینی،هویچ،فلفل دلمه ای،کرفس،کدوحلوایی وبرنج را به داخل قابلمه اضافه نمایید.به حد کافی آب جوش ریخته در حدی که کل محتویات پوشانده شود.محتویات را با هرازگاهی هم زدن به مدت ۱۰ دقیقه بپزید.

ذرت،نخود فرنگی یا لوبیا سبز را اضافه نموده به مدت ۱۰ دقیقه بیشتر غذا را پخت نمایید.طعم غذا را چک نموده با چاشنی طعمشان را تنظیم نموده غذا را به صورت گرم داخل کاسه هایی سرو نمایید.داخل ظرف سرو حداقل دو تکه گوشت،دو عدد سیب زمینی،یک تکه کدوحلوایی و دو تکه ذرت قرار دهید.خورشت را با اندکی گشنیز خرد شده تزئین نمایید.

منبع

 

درکانال تلگرام و اینستاگرام که حاوی مطالب متنوعتری است به ما بپیوندید:

کانال تلگرام ما: @creativechief
صفحه اینستاگرام ما: ashpaz_khallagh

درباره‌ی آشپز خلاق

Check Also

خوراک گوشت سردست بره،به شیوه اهالی بلیز

مواد لازم: ۴ عدد سردست بره ۱۰ حبه سیر خرد شده دانه های له شده …

دیدگاهتان را بنویسید