یکشنبه , ۲۹ بهمن ۱۳۹۶

سس پبره،مخصوص کشور شیلی

مواد لازم:

  • نصف یک عدد پیاز
  • یک دسته گشنیز یا دو پیمانه گشنیز(فقط برگهایش)
  • ۲ عدد گوجه فرنگی
  • ۱ قاشق غذاخوری سرکه انگور قرمز
  • ۱ قاشق غذاخوری روغن
  • نصف قاشق چایخوری سس چیلی قرمز
  • نمک

طرز تهیه:

پیاز را پوست گرفته به مربع هایی به سایز متوسط برش زده به داخل غذاساز انداخته تا زمانی که کاملا ریز و نگینی شوند به کمک غذاساز خردشان نمایید.پیاز را به داخل کاسه ای منتقل کرده نگهش دارید.

بعد از شستن گشنیز به خوبی خشکش نموده ساقه هایش را جدا کرده برگش را نگه داریدگشنیز و سرکه انگور را به داخل غذاساز ریخته بخوبی میکسشان نمایید.آنها را به داخل کاسه حاوی پیاز منتقلشان نمایید.

گوجه فرنگی ها را داخل غذاساز انداخته بگزارید بخوبی خرد شده ریز شوند.سپس آنها را داخل کاسه حاوی محتویات گفته شده بریزید.

تمامی اجزای ترکیبی کاسه را با یکدیگر بخوبی مخلوط نموده روغن،سس چیلی قرمز و نمک را اضافه نمایید.

شما میتوانید این سس را فورا سرو کرده یا اینکه  داخل یخچال به مدت ۲ ساعت قرار داده تا خنک شود.

موارد مصرف این سس در غذاهای گوشتی مثل استیک می باشد همینطور میتوانید آن را روی نان تست مالیده بخورید یا روی سالاد ریخته میل نمایید.

منبع

 

در کانال تلگرام و اینستاگرام که حاوی مطالب متنوعتری است به ما بپیوندید:

کانال تلگرام ما: @creativechief
صفحه اینستاگرام ما: ashpaz_khallagh

 

درباره‌ی آشپز خلاق

Check Also

چوراسکو همراه باسس پبره،مخصوص کشور شیلی

مواد لازم: روغن مایع(درحالت اسپری) ۴ پیمانه پیاز اسلایس شده نصف قاشق چایخوری شکر ۶۸۰ …

پاسخ دهید