یکشنبه , ۲۵ آذر ۱۳۹۷
خانه / غذاها / انواع غذا با گوشت قرمز / چوریلانا،مخصوص کشور شیلی

چوریلانا،مخصوص کشور شیلی

مواد لازم:

  • ۳ حبه سیر به صورت نگینی خرد شده
  • ۲ قاشق غذاخوری سس سویا
  • ۲ قاشق غذاخوری شکر
  • یک چهارم پیمانه سرکه سفید
  • ۲۳۰-۲۸۰ گرم فیله استیک به صورت رشته ای خرد شده

به منظور تهیه سیب زمینی سرخ شده:

  • ۶ عدد سیب زمینی متوسط شسته شده و به صورت کبریتی اسلایس شده
  • نمک دریایی
  • فلفل سیاه
  • روغن جهت سرخ کردن
  • ۲ عدد پیاز متوسط به صور نازک اسلایس شده
  • ۱ قاشق غذاخوری روغن
  • ۱ قاشق غذاخوری شراب قرمز
  • ۱ قاشق غذاخوری روغن
  • ۴-۶ عدد تخم مرغ بزرگ
  • نمک دریایی
  • فلفل سیاه

طرز تهیه:

اجزای ترکیبی مربوط به تهیه ماده مرینیت استیک را در یک ظرف شیشه ای یا کاسه استیل ضد زنگ مخلوط نموده همگی را بخوبی با یکدیگر ترکیب نمایید.استیک ها را داخل مخلوط قرار داده سپس به حد کافی آب رویشان بریزید در حدی که روی استیک ها را بپوشاند.استیک ها را داخل آب این طرف و آن طرف کرده تا اطمینان یابید که کاملا در ماده مرینیت پوشانده شده اند.

فیله استیک ها را در حالت مرینیت به مدت حداقل یک ساعت تا نهایت دو روز داخل یخچال قرار دهید.

سیب زمینی های برش خورده را داخل کاسه بزرگی از آب به مدت ۳۰ دقیقه بخیسانید.درحالی که سیب زمینی ها در حال خیس خوردن هستند،یک قاشق غذاخوری روغن را داخل ماهی تابه بزرگ روی شعله متوسط اجاق گرم کرده فیله استیک را از داخل یخچال خارج کرده آنها را داخل ماهی تابه قرار دهید.هر طرف آنها را به مدت ۶-۵ دقیقه پخته تا زمانی که وسط فیله ها کاملا بپزد.فیله ها را از داخل ماهی تابه خارج نموده آنها را در ظرف جداگانه ای قرار دهید.دربی روی آنها قرار داده تا گرم بمانند.قاشق دیگری از روغن را به داخل ماهی تابه اضافه نموده  پیاز را به داخل روغن ریخته به مدت ۳-۲ دقیقه تا زمانی که قهوه ای گردند تفتشان داده سپس روی آنها شراب قرمز ریخته به نمک و فلفل طعمدارشان نمایید.شعله را خاموش نموده پیازها را به داخل ظرف حاوی استیکها انتقال دهید.

حال به جهت سرخ کردن سیب زمینی ها،مقداری زیادی از روغن را داخل ماهی تابه ای گود ریخته در حدی گرم نمایید که دمایش به ۱۸۰ درجه سانتیگراد برسد.هنگامی که روغن گرم شد،سیب زمینی ها را داخل آبکش ریخته تا آبش برود،سپس آنها را داخل حوله آشپزخانه تمیزی ریخته خشکشان نمایید.هنگامی که روغن گرم شده سیب زمینی ها را در دو الی سه دسته به مدت ۵-۴ دقیقه تا زمانی که شروع به نرم شدن بنمایند سرخشان نمایید.سیب زمینی های سرخ شده را از داخل روغن خارج کرده بگزارید به مدت ۵ دقیقه خنک شوند.هنگامی که تمامی سیب زمینی ها سرخ شده  خنک شدند، آنها را برای بار دوم به مدت ۶-۵ دقیقه  تا زمانی که قهوه ای مایل به طلایی گشته و کریسپی شوند سرخشان نمایید.سیب زمینی های کریسپی شده را از داخل روغن خارج نموده داخل بشقاب حاوی حوله های کاغذی ریخته با نمک و فلفل طعم دارشان نموده آنها را داخل ظرف بزرگ سرو بریزید.

استیک ها را به صورت نواری برش زده همراه با پیازها به داخل ماهی تابه برگردانده تا روی شعله زباد طی مدت زمان مکفی گرم شوند.مخلوط پیاز و گوشت را داخل ظرف حاوی سیب زمینی های سرخ شده بریزید.حال قاشق دیگری از روغن را داخل ماهی تابه ریخته تخم مرغ ها را داخلش شکسته تا زمانی که سفیده ها کاملا پخته شوند آنها را به مدت ۳-۲ دقیقه عسلی نمایید.تخم مرغ های درسته عسلی شده را روی گوشت قرار داده کل غذا را با مقدار بیشتری از نمک و فلفل طعم دار کرده فورا سرو نمایید.

منبع

 

در کانال تلگرام و اینستاگرام که حاوی مطالب متنوعتری است به ما بپیوندید:

 

کانال تلگرام ما: @creative chief
صفحه اینستاگرام ما: ashpaz_khallagh

 

 

 

 

 

درباره‌ی آشپز خلاق

Check Also

استیک کبابی،به شیوه اهالی کشور کانادا

مواد لازم: ۹۰۰ گرم استیک گوشت  راسته گاوی به تکه های ۴ سانتی برش خورده …

دیدگاهتان را بنویسید