جمعه , ۳۰ شهریور ۱۳۹۷
خانه / غذاها / انواع غذا با گوشت قرمز / چاکاررو یا همان ساندویچ استیک،به شیوه مردم شیلی

چاکاررو یا همان ساندویچ استیک،به شیوه مردم شیلی

مواد لازم:

  • ۴۵۰ گرم فیله استیک
  • نمک
  • فلفل
  • دو و نیم قاشق غذاخوری ادویه مخصوص(مخلوطی از گشنیز،پاپریکای دودی شده،نمک و مرزنگوش)
  • دو و نیم قاشق غذاخوری آب لیمو
  • ۲ قاشق غذاخوری آب پرتغال
  • یک چهارم پیمانه سرکه بالزامیک
  • یک سوم پیمانه روغن زیتون
  • ۱ عدد آووکادو
  • ۵-۶ عدد گوجه فرنگی تزئینی(کوچک)
  • ۴ قاشق غذاخوری کره نرم شده
  • نصف قاشق چایخوری پودر سیر
  • ۴ عدد نان فرانسوی یا ایتالیایی ازبخش طولی به دو نیم شده
  • ۱۸ گرم  خمیر لوبیا سبز
  • یک چهارم فنجان سس تند

طرز تهیه:

فیله استیک را با نمک و فلفل طعم دار نمایید.داخل کاسه ای کوچک دو قاشق غذاخوری از ادویه مخصوص و دو قاشق غذاخوری آب لیمو و آب پرتغال،سرکه و روغن را با یکدیگر مخلوط نموده استیک را به ماده مرینیت آغشته نموده داخل ظرف دربسته قرار داده سپس به داخل یخچال منتقل نموده به مدت ۳۰ دقیقه در حالت استراحت قرارش دهید.

آووکادو را همراه با مابقی آب لیمو یعنی نصف قاشق غذاخوری از آن،نمک و فلفل مخلوط کرده آن را بخوبی له نموده،آن را با گوجه فرنگی مخلوط نموده داخل ظرف دربسته ای قرار داده به یخچال منتقل نمایید.

فر را از قبل در دمای ۲۵۰ درجه سانتیگراد تنظیم نموده گرم نمایید.گریل را روی درجه متوسط تنظیم نموده استیک را از داخل مرینیت خارج کرده خشکش نموده با مابقی نصف قاشق غذاخوری ادویه مخصوص طعم دارش نمایید.کره را با پودر سیر،نمک و فلفل مخلوط نموده سپس داخل نان را با این کره طعم دار چرب نمایید.نان های کره مالی شده را داخل فر برشته کرده تا زمانی که طلایی رنگ گردند(حدود ۲۰ دقیقه)در ضمن استیک را روی گریل پخته بعد از پخت از بخش گریل خارج نموده بگزارید ۵ دقیقه استراحت نماید.استیک را به نوارهای یک و نیم سانتی برش بزنید.

یک لایه از مخلوط آووکادو داخل انتهایی ترین بخش نان مالیده روی آن یک لایه ازاستیک های نواری شکل را قرار داده سپس یک لایه خمیر لوبیا سبز روی آن بمالید.سس تند را روی تمامی این مواد مالیده درنهایت دوباره خمیر لوبیا سبز روی کل مواد قرار داده ساندویچ را سرو نمایید.

منبع

 

در کانال تلگرام و اینستاگرام که حاوی مطالب متنوعتری است به ما بپیوندید:

کانال تلگرام ما: @creativechief
صفحه اینستاگرام ما: ashpaz_khallagh

 

 

 

 

 

درباره‌ی آشپز خلاق

Check Also

بلدرچین شکم پر همراه با سس زغال اخته،به شیوه اهالی آمریکا(ایالت لوئیزیانا)

مواد لازم: ۲ قاشق غذاخوری روغن کانولا ۲۲۵ گرم گوشت چرخ کرده ۱۱۵ گرم جگر …

دیدگاهتان را بنویسید