پنج شنبه , ۲۸ تیر ۱۳۹۷
خانه / غذاها / انواع غذا با گوشت قرمز / چوراسکو همراه باسس پبره،مخصوص کشور شیلی

چوراسکو همراه باسس پبره،مخصوص کشور شیلی

مواد لازم:

  • روغن مایع(درحالت اسپری)
  • ۴ پیمانه پیاز اسلایس شده
  • نصف قاشق چایخوری شکر
  • ۶۸۰ گرم فیله گوشت گاو(گوشت پشت مازوی گاو)
  • نصف قاشق چایخوری نمک
  • نصف قاشق چایخوری پودر سیر
  • نصف قاشق چایخوری پودر فلفل سیاه
  • نصف قاشق چایخوری پودر آویش کوهی

طرز تهیه:

ماهی تابه ی بزرگی حاوی روغن اسپری شده را روی شعله متوسط اجاق قرار داده تا روغن گرم شود.پیاز اسلایس شده و شکر را درون ماهی تابه ریخته درب ماهی تابه را قرار داده حدود ۱۰ دقیقه  یا تا زمانی که پیازها قهو ه ای متمایل به طلایی گردند با همزدن مداوم تفتشان دهید.مخلوط حاصل را گرم نگه دارید.

گریل را آماده نمایید.

فیله را از بخش طولی به شش استیک مساوی برش بزنید.(البته تعداد برش دلبخواهی است).هر کدام یک از استیک ها را لای دو عدد سلفون قرار داده با وردنه یا گوشت کوب تمامی استیک ها را تا جایی که همگی دارای یک ضخامت یکسان باشند مسطحشان نمایید.نمک،فلفل سیاه،آویشن کوهی و پودر سیر را با یکدیگر ترکیب نموده مخلوط را روی هر دو طرف استیک ها مالیده  استیک ها را روی سینی مخصوص گریل که با روغن اسپری شده چرب شده قرار داده هر طرف را به مدت ۲ دقیقه یا به آن میزان که به حد دلخواه رسید گریل نمایید.

روی هر یک از استیک ها مخلوط پیاز و یک قاشق غذاخوری سس پبره (سس گشنیز) ریخته استیک ها را سرو نمایید.

منبع

 

درکانال تلگرام و اینستاگرام که حاوی مطالب متنوعتری است به ما بپیوندید:

 

کانال تلگرام ما: @creativechief
صفحه اینستاگرام ما: ashpaz_khallagh

درباره‌ی آشپز خلاق

Check Also

خوراک چیلی،مخصوص کشور آمریکا(ایالت فلوریدا)

مواد لازم: ۱۷۰ گرم سوسیس بوقلمون(البته ترجیحا)هر نوع سوسیسی را میتوان استفاده نمود ۲ پیمانه …

دیدگاهتان را بنویسید