پنج شنبه , ۲۸ تیر ۱۳۹۷
خانه / غذاها / انواع خورشت ها / چارکوئیکان،نوعی خورشت،مخصوص کشور شیلی

چارکوئیکان،نوعی خورشت،مخصوص کشور شیلی

مواد لازم:

  • ۵ پیمانه سیب زمینی پوست گرفته شده و به صورت نگینی خرد شده
  • ۲ پیمانه کدوحلوایی پوست گرفته شده و به صورت نگینی خرد شده
  • ۱ پیمانه هویچ پوست گرفته شده و نگینی خرد شده
  • ۱ قاشق غذاخوری نمک
  • یک و نیم پیمانه پیاز نگینی خرد شده
  • ۴ قاشق غذاخوری روغن زیتون
  • نیم قاشق چایخوری پودر فلفل قرمز تند
  • ۱ قاشق چایخوری پودر زیره سبز
  • ۱ قاشق چایخوری مرزنگوش خشک شده
  • ۱ قاشق چایخوری ادویه ایتالیایی
  • سه چهارم پیمانه ذرت دان شده
  • ۲ پیمانه اسفناج به صورت نواری برش خورده
  • ۶۷۵ گرم گوشت خشک شده
  • ۶۷۵ گرم فیله استیک طعم دار شده با نمک و فلفل سیاه(به صورت نواری خردش کنید.)

طرز تهیه:

سیب زمینی،کدوحلوایی و هویچ را داخل قابلمه حاوی آب ویک قاشق غذاخوری نمک قرار داده بگزارید آب به جوش آید.تمامی سبزیجات را تا زمانی که خیلی نرم شوند بپزید.بعد از پخت آنها را داخل آب کش خالی کرده تا آبشان برود.آب سبزیجات را نگه دارید.همینطور سبزیجات پخته شده را گرم نگه دارید.

در این حین داخل ماهی تابه حاوی روغن زیتون پیازها،پودر فلفل،زیره سبز،مرزنگوش و ادویه جات را ریخته همگی را با یکدیگر مخلوط نموده تفت دهید تا زمانی که پیاز نرم شده به رنگ قهوه ای روشن درآید.

گوشت خشک شده را به صورت مکعب های کوچک برش زده داخل آب به مدت ۵ دقیقه بپزید.

سپس گوشت خشک شده را به مخلوط پیاز اضافه نموده تا زمانی که کاملا پخته شود مخلوط را بپزید.

سبزیجات آب پز شده را له نموده در حدی که چاکدار شوند. آب سبزیجاتی را که نگه داشته بودید به داخل مخلوط تا حدی که نیاز است اضافه نموده تا مرطوب بماند.مخلوط پیازو گوشت،ذرت و اسفناج  را به داخل مخلوط سبزیجات (منظور همان سیب زمینی،کدوحلوایی و هویچ) اضافه نموده همگی را با یکدیگر ترکیب کرده  روی شعله ملایم به مدت چند دقیقه تا زمانی که گرم شوند بپزید.نمک را تا جایی که مورد دلخواه است اضافه نمایید.

داخل ماهی تابه گرم فیله استیک را داخل روغن اضافیتر در حد دلخواه پخته بعد از پخت از داخل ماهی تابه خارج کرده بگزارید چند دقیقه در مکانی گرم باقی بماند.

به منظور سرو  تلی از مخلوط سبزیجات و گوشت خشک شده را در مرکز هر بشقاب ریخته(مثل تپه!)استیک را به نوارهای باریک برش زده آن ها را روی مخلوط قرار داده  غذا را به این شکل  در کنار پلورسرو نمایید.

در ورژن های دیگر گوشت فیله استیک را به صورت مکعبهای کوچک خرد کرده پخته و به داخل مخلوط اضافه کرده و با آن میکس مینمایند اما در ورژن قبلی استیک ها به صورت جدا روی مخلوط سبزیجات قرار گرفتند.

در نظر داشته باشید که در ورژن های دیگر که گوشت استیک داخل خورشت مخلوط شده روی این خورشت به هنگام سرو تخم مرغ سرخ شده قرار میدهند.

اما اگر که مثل ورژن قبلی گوشت استیک مخلوط نشده باشد دیگر نیازی به قرار دادن تخم مرغ روی خورشت نیست بلکه به جای تخم مرغ فیله های نواری را روی سبزیجات قرار دهید.

 

منبع

 

در کانال تلگرام و اینستاگرام که حاوی مطالب متنوعتری است به ما بپیوندید:

 

کانال تلگرام ما: @creativechief
صفحه اینستاگرام ما: ashpaz_khallagh

 

 

درباره‌ی آشپز خلاق

Check Also

خوراک چیلی،مخصوص کشور آمریکا(ایالت فلوریدا)

مواد لازم: ۱۷۰ گرم سوسیس بوقلمون(البته ترجیحا)هر نوع سوسیسی را میتوان استفاده نمود ۲ پیمانه …