پنج شنبه , ۲۲ آذر ۱۳۹۷
خانه / غذاها / انواع خورشت ها / خورشت کدوحلوایی،به شیوه اهالی شیلی

خورشت کدوحلوایی،به شیوه اهالی شیلی

مواد لازم:

  • ۳ قاشق غذاخوری روغن
  • ۱ عدد پیاز خرد شده
  • ۲-۳ حبه سیر به صورت نگینی خرد شده
  • ۱ قاشق غذاخوری پاپریکا
  • ۱ قاشق چایخوری پودر زیره سبز
  • ۱ قاشق چایخوری  پودر مرزنگوش یا همان آویشن کوهی
  • ۱ پیمانه گوجه فرنگی خرد شده
  • ۳ پیمانه عصاره یا آب معمولی
  • ۴۵۰ گرم کدوحلوایی پوست گرفته شده و به تکه هایی خرد شده
  • ۲ پیمانه لوبیا چیتی پخته شده و از آبکش رد شده تا آبش خارج شود
  • نمک
  • فلفل
  • ۱ پیمانه ذرت دان شده
  • ۲-۳ قاشق غذاخوری ریحان خرد شده

طرز تهیه:

داخل قابلمه ای بزرگ روغن ریحته روی شعله متوسط اجاق روغن را گرم نمایید.پیازها را به داخل روغن اضافه نموده آن را تا زمانی که نیمه شفاف گردد تفت دهید.سیر،پاپریکا،زیره و آویشن کوهی را اضافه نموده به مدت ۱-۲ دقیقه دیگر کل مواد را تفت دهید.

گوجه فرنگی ها را اضافه نموده به مدت ۴-۳ دقیقه دیگر محتویات را بپزید.عصاره یا آب معمولی،کدوحلوایی ،لوبیا،نمک و فلفل را بعد از پخت گوجه اضافه نموده بگزارید تا آب به جوش آید.سپس شعله را کم نموده غذا را به مدت ۲۰-۱۵ دقیقه یا تا زمانی که کدوحلوایی کاملا نرم شود بپزید.

دانه های ذرت و ریحان را به داخل خورشت اضافه نموده به مدت ۵ دقیقه دیگر آن را بپزید

منبع

 

درکانال تلگرام و اینستاگرام که حاوی مطالب متنوعتری است به ما ملحق شوید.

کانال تلگرام ما: @creativechief
صفحه اینستاگرام ما: ashpaz_khallagh

درباره‌ی آشپز خلاق

Check Also

خورشت چیلی،به شیوه اهالی کشور آمریکا(ایالت نیوهمپشایر)

مواد لازم: ۴۵۰ گرم فیله استیک بدون استخوان از گوشت گاوی که به تکه های …